I dag er en virkelig skøn dag. Jeg har lige fået weekend. Og om få minutter skal jeg ud af døren, da jeg skal til Michael Bublé koncert med to virkelig søde piger, og når koncerten er slut, så skal jeg ud i lufthavnen for at hente mine dejlige forældre. Så bliver det da ikke bedre!

michael buble in dubai

Jeg har glædet mig så meget til i dag, at jeg næsten ikke kunne sove i nat. Jeg har både glædet mig til at få smurt mine øregange af en (ganske pæn) mand med en stemme så smooth som modne jordbær dyppet i silkeblød smeltet, mørk chokolade (ja, jeg elsker den kombi – det smager jo alt for lækkert)… Samtidig med at jeg skal hygge med to veninder. Det kan da kun blive en succes.

Og så har jeg glædet mig vanvittigt meget i uendelige tider til mine forældre skulle komme herned på besøg igen. Har faktisk glædet mig lige siden, jeg tog hjem fra juleferie i DK. Og nu kommer de endelig. Ask we speak sidder de i flyveren på vej hertil. Uh kunne lige mærke glædessommerfuglene flakse rundt i maven. Forude venter 9 dage med uafbrudt familiehygge – hvis man lige ser bort fra, at jeg skal på arbejde de 4 af dagene. Men weekenderne og aftenerne står på hygge, hygge og så lidt mere hygge.

Jeg er sgu en heldig satan!

Jeg håber, at I får en dejlig aften derude… Det fortjener I sgu. Og tak fordi I følger med, det betyder meget!

Kram