Ah ja.. Så  blev det endelig tid til et af mine månedlige yndlingsindlæg, nemlig juni versionen af månedens smykkefavoritter! Jeg nyder virkelig, at jeg kan browse en masse smykkesider igen med den undskyldning, at det er for bloggen og jeres skyld. Hahah. Det er kun halvt sandt. Det er bestemt også for min egen skyld. Enhver undskyldning for at kigge på smykker og jeg jubler! Og det er ikke engang lyv ;)

Og det er bare som om, at der findes et overflødelighedshorn af smukke smykker – det stopper aldrig. Er I ikke enige? Der går sjældent en dag, hvor jeg ikke lige ser et eller andet smykke, der får mig til at give bare et lille suk.  Af samme grund er det eneste svære ved disse “månedens smykkefavoritter”-indlæg da også at udvælge de smykker, som skal med på listen!

pyt handcraftedcph

Jeg har flere gange nævnt, at Handcraftedcph er en af mine personlige favoritter. Det er som om, at alt, der kommer fra den mands hånd, bare er så fint! Selvfølgelig har jeg favoritter, blandt andre mine egne monogram og world pendants, men også de fine balloon earrings, wishbone pendant og moon and star earrings er blandt dem. For et stykke tid siden opdagede jeg så dette fine lille vedhæng med ordet ‘pyt’. Jeg er vild med det. Enkeltheden. Budskabet. Det hele. Og måske kunne det nogle gange være godt at blive mindet om, at man simpelthen nogle gange er nødt til at give slip og sige pyt! Jeg tror det.

anni lu coral bracelet

En anden favorit – det ved I vist godt – er ANNI-LU, og jeg kan da heller ikke komme helt udenom Helle’s fine designs denne måned, for godt nok har jeg købt mig til min første kløver kærlighed, men dette nye armbånd lavet i kæde og med fine små koral-kugler samt et kløver fik altså mit hjerte til at banke en ekstra gang! Suk så fint!

stine a 3dot earchains

Stine A er et kendt dansk smykkebrand og det med god grund. For der findes virkelig mange fine, enkle, feminine, rå smykker i det univers, og de måtte rigtig gerne bo hjemme hos mig. Et par øreringe, jeg finder virkelig fine, er 3 dots double chain øreringene – og de er altså fine i både denne forgyldte version og den oxiderede, hvis I spørger mig. Her får man en blanding af det klassiske feminine og det lidt mere rå og kantede look (især i den oxiderede version). Jeg er vild med det. Og det kunne også være fedt at blande med den almindelige 3 dots ørering, så man altså mixer to forskellige.

orbit oros von lutzbeck

Von Lotzbeck er et smykkebrand, jeg først for nyligt sådan rigtigt har bemærket, men jeg kan godt lide det, jeg ser. Især synes jeg, at dette Orbit Oros armbånd er fantastisk! Jeg elsker enkeltheden. Det organiske. Det underspillede. Perfekt til hverdag – eller til den lille sorte.

rubin oreringe jewlscph

Jeg har en lille svaghed for rubiner (sammen med diamanter og safirer er det mine favorit-ædelsten), og jeg synes, at disse fine øreringe fra Jewlscph er helt vidunderligt fine. Klassiske, eksklusive i looket og alligevel moderne og brugbare til det meste. Jeg er lidt forelsket. Og lidt fristet til at trykke dem hjem, da de lige nu er på udsalg i outletten til ca. halvdelen af førprisen, hvor de bestemt ikke var helt billige – det er de næsten nu, eller de er i hvert fald i et mere overkommeligt prisleje! ( Stenene er 2×2.8 cm – bare lige så ingen tror, at de er voldsomt kæmpestore!)

rhombus winberg

Jeg har før nævnt Winberg her på bloggen (faktisk i forbindelse med månedens smykkefavoritter). Det har jeg jo med ret mange smykkebrands efterhånden. Men når de bliver nævnt af flere omgange, så er det jo netop fordi, at de laver smykker, der rammer mig og det, jeg kan lide. Og det er altså også tilfældet her. I denne måned er det den helt enkle, men meget fine Rhombus halskæde, jeg er faldet for. Den lidt grafiske rombe er et godt modspil mod de mange lidt mere organiske former, som mange smykker har (i hvert fald mine), og jeg tror, at det vil passe fint sammen med andre enkle kæder samtidigt.

louise kragh little ring with small diamond - august

Sidst men ikke mindst, så er jeg altså nødt til at tage den fine lille diamantring med fra Louise Kragh, som godt nok først kan købes fra august, men nøj, hvor er den fin! Og jeg kan altså ikke lade være med at have den blandt mine favoritter!