Yay. Så blev det endnu engang tid til yndlingsindlægget (eller et af dem i alle tilfælde), nemlig månedenes smykkefavoritter for juli måned. Det er altid dejligt at trevle forskellige sider og webshops igennem for smykker – også selvom jeg får lyst til at kaste bunkevis af penge afsted og i stedet modtage masser af glitter og guld. Men jeg holder mig i skindet. For det meste. Hahah. Man er vel bidt af en gal smykkefreak. Ai spøg til side.

Egentligt synes jeg, at det er super fedt, at jeg sådan kan blive ved med at finde nye smykker, som jeg finder helt fantastiske sådan hver eneste måned. For det kan jeg. Uden problemer. Men det viser også noget om den kvalitet smykkedesignere besidder – ikke mindst de danske. For jeg synes virkelig, at vi har en stor flok helt igennem fantastiske og dygtige smykkeskabere i Danmark. Og dem skal vi passe på. Med disse ord vil jeg nu hoppe direkte til denne måneds smykkefavoritter.

trine tuxen gold logo diamond bracelet

Det første smykke, som bare skulle med i denne måneds version, er det fineste armbånd fra Trine Tuxen. Trine Tuxen er en smykkedesigner, jeg først fornyligt har opdaget, men det gør mig ikke mindre vild med hendes ting. Hun har en stil, der lige er mig. Enkel, feminin, klassisk men moderne og så bruger hun gerne diamanter og andre ædelsten i hendes smykker – og det er jo lige noget for mig. En af mine personlige favoritter er dette smukke Gold Logo Diamond Bracelet. Det opsummerer rigtig fint de ord, jeg brugte lige før. Det er klassisk, enkelt, feminint og alligevel med et moderne touch – og så er der en diamant! Armbåndet koster godt nok også 3250 kr., men til gengæld ville det helt sikkert også blive en klassiker i smykkeskrinet. Og det tæller også!

iris silver diamond necklace bybiehl

Et andet smykke, som jeg blev nødt til at have med er den fine Iris Silver Diamond Necklace fra det skønne danske smykkefirma byBiehl. Denne halskæde er helt enkel, super feminin, klassisk og igen med en diamant. Alt det, jeg godt kan lide. Denne gang i sølv version. Jeg kan nemlig både lide guld og sølvsmykker. Prisen for den fine halskæde er 1295 kr. – og når der er tale om en rigtig diamant, så er det jo ikke helt galt.

sif jakobs monterosso

Den anden dag så jeg de fineste øreringe fra Sif Jakobs, og de var simpelthen nødt til at komme med blandt månedens favoritter, for det var kærlighed ved første blik. De fine øreringe er kaldt Monterosso og jeg er især vild med kombinationen med rosaforgyldt sølv og sorte zirkoner. Jeg synes, at de har noget eksklusivt over dem, samtidig med at de er lidt prangende – på den gode måde forstås. Man ser dem. Men de er stadig diskrete. Perfekte til varme sommeraftener ude med en cocktail i hånden og en fin sommerkjole. De koster 1399 kr., så det er selvfølgelig en slat, men fine er de!

grace bird bracelet mumbaistockholm

Jeg har i lang tid været vild med mærket MumbaiStockholm. Eller det er nærmere bestemt et bestemt design, jeg er forelsket i. Selvom resten af tingene også er fine. Det er bare dette fine armbånd, jeg faldt for. Og jeg faldt med et brag. Allerhelst ville jeg have guld versionen med en lille diamant, men det koster ret meget – desværre. Da jeg så opdagede,a t der også var en sølv version af det fine Grace Bird Bracelet, så blev jeg lidt glad. For den pris kan jeg bedre være med på, da det koster 690 svenske kroner. Jeg synes, at det er super fint. Og nu har jeg altid haft en lille forkærlighed for svaler (og ugler)…

big moon erbs denmark

Jeg har før nævnt, at jeg godt kan lide halvmåner som motiv til smykker, og nu har jeg fundet endnu et fint alternativ. Denne gang fra Erbs Denmark. Halskæden hedder Big Moon og kæden er 52 cm, hvilket jeg synes, er en ganske god længde, da den så let kan bruges sammen med andre lidt kortere kæder. Og det er altså bare fint med halvmåner. Og så koster det kun 200 kr. Min eneste bekymring er, at det er lavet i kobber og så belagt med en guldfarvet coat. Jeg kender ikke så meget til kobbersmykker, og derfor ved jeg ikke helt, hvordan det materiale vil opføre sig. Ved I det?

Det var de 5 udvalgte smykker i juli. Hvilket smykke kunne I bedst lide?

Ps. Og så lige en total irelevant fact om mig, som jeg lige har lyst til at dele. Nemlig, at juli er min yndlingsmåned – godt nok i tæt konkurrence med december. Generelt elsker jeg bare forår og sommer, men juli er noget særligt. Juli er måneden, hvor jeg blev født og så betyder juli oftest også sommerferie, og det er jo altid rart. Det er som om, at juli er sådan en glad måned. Lidt på samme måde som december (min yndlings vintermåned). Der summer ligesom forventninger og glæde rundt i luften. Eller er det kun mig, der føler sådan?