Som jeg skrev i mit indlæg omkring mål for 2015, så vil jeg gerne udvikle lidt på bloggen, og have gang i lidt flere faste, månedlige indlæg. Altså emner, jeg runder hver måned. Jeg har leget med forskellige ideer og koncepter, og er kommet frem til nogle stykker, som jeg i hvert fald vil prøve af, og så  må vi se, om de bliver faste elementer, eller blot lejlighedsvise gæster.

En af de ideer, jeg har, er et indlæg om månedens smykkefavoritter – altså mine smykkefavoritter for den pågældende måned. Jeg tænker, at det måske kan give inspiration til jer derude – og mig selv ikke mindst :) Så jeg håber, at I vil tage godt imod dette første månedens smykkefavoritter.

Jeg er ret glad for smykker, der er klassiske men med et twist. I ved, den slags smykker, som er så klassiske, at de kan bruges til alt, men samtidig så har de det der ekstra, der gør, at skiller sig lidt ud, og virkelig er med til at skabe ens look. Det er da også den slags smykker, jeg har fundet frem til jer (og mig selv) denne gang.

louise kragh plain orestik

Louise Kragh er fantastisk udi porcelænssmykker. Hendes sans for farver, enkelthed og rå feminitet gør mig ganske enkelt bare glad. Jeg har længe haft Louise’s minidot earchain som en af mine favoritter, men i hendes nye kollektion har jeg fundet mig en stærk konkurrent, nemlig de nye Plain ørestiks! Her er der virkelig tale om råhed på den allermest feminine måde. De har kant, men er samtidig så klassiske, at man ville hive dem op af smykkeskrinet om 5 år også.

pernille corydon make a wish necklace long

En anden favorit smykkedesigner i min bog er Pernille Corydon. Igen en designer der formår at skabe klassiske, feminine, sarte smykker med en kant, der gør hendes smykker til noget helt særligt. Hun blander virkelig det rå med det bløde feminine univers på en skøn måde – som jeg virkelig er fan af! Pernille Corydons nye kollektion er skøn. Selvfølgelig er den det. Men skal jeg udvælge bare et nyt smykke derfra, så må det være den finde “Make a Wish” halskæde i den lange version med en 90 cm kæde. Den er  så fin. Elsker de bløde former og den lidt skrøbelige råhed, der alligevel er over vedhænget. En musthave!

trine wilkens sparkling rings

En tredje designer jeg har et lille blødt punkt for er Trine Wilkens. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad det præcist er, jeg faldt for i hendes design. Men faldet, det er jeg! Hårdt endda. Og lige nu crush’er jeg altså for vildt på hendes serie af Sparkling Rings! De er så fine, lidt eventyrlige faktisk. Og jeg er ret sikker på, at sådan en ring vil klæde min hånd super godt. Det er sådan en ring, der bare gør hverdagen lidt bedre! Det er jeg sikker på ;)

anni lu black diamond

Og så er jeg stadig tosset med ANNI-LU’s super fine armbånd. De er så delikate og smukke. Jeg har mange favoritter, blandt andet mit elskede perlearmbånd! En anden yngling er det smukke guldarmbånd med den lille sorte diamant – det som jeg faktisk havde købt til mig selv, men som jeg desværre har tabt (hvilket jeg stadig begræder!). Jeg overvejer stærkt at købe det igen, men er lidt bange for at tabe det igen pga. låsen jo er den samme. Og diamanter skal bare ikke tabes! Altså for helvede. Vil have det tilbage. Ved godt, at det ikke sker, så mon ikke, at jeg bare ender med at købe det igen. For det passer perfekt ind i min stil og min smykkesamling.

anni lu navy bracelet

Jeg er dog også lidt vild med dette fine navy-farvede armbånd fra selvsamme ANNI-LU. Er vild med blå i stort set alle nuancer, og jeg synes, at det her er super fint. Klassisk men med et tvist. Præcist som jeg godt kan lide det.

Det var mine 5 bud på månedens smykkefavoritter. Faktisk vil jeg gerne eje dem allesammen – men det holder pengepungen altså ikke til. Hvilken af de 5 er din favorit? Hvis du da kan nøjes med en ;)