Skærmbillede 2015-10-23 kl. 19.32.05

Det er ikke første gang, jeg nævner Stine A her på bloggen, men jeg synes ganske enkelt, at hendes designs er helt forrygende fine. Smykker fra Stine A er den helt rigtige blanding af det feminine og det rå – tilsat klassiske undertoner – det er ganske enkelt smykker, der er skabt til at blive brugt, og det både til hverdag og til fest.

I den kommende julekollektion, hvor jeg allerede har sukket over den fine Confetti Shell, er der også en ny version af den kendte Dot serie, nemlig Seven Candy Dots, og de er intet mindre end skønne. Jeg elsker det enkle, feminine men rå design, der får noget ekstra over sig af de forskelligfarvede sten, og det er helt klart nogle øreringe, der kommer på min must-have liste!

Er du også vild med dem? Man kan næsten ikke være andet, kan man? :)

Kram

(billedet har jeg lånt fra Stine A’s instagramside)