Jeg har før bekendt min kærlighed til det danske smykkebrand byBiehl, og nu gør jeg det så endnu engang. For jeg synes, at de nye Power Necklaces fra byBiehl er noget så fine.

power necklace

Jeg er vild med det romantiske udtryk de små fine forglem-mig-ej-logo blomster giver den ellers enkle runde form. Og citatet “follow your dreams” er bare så fint og vigtigt et budskab. Noget mange af os har godt af at huske, når vi render rundt i hverdagens trummerum, tror jeg. Jeg tror på, at det er vigtigt at have drømme. Hvad  drømmene indeholder, er ikke så vigtigt. Der er ikke noget, der er mere rigtigt eller forkert. Men drømme er vigtige. Det giver os noget, noget vi kan forfølge, noget der kan gøre os  glade. Vi skal bare turde følge dem. Og så kan sådan et lille budskab i fin indpakning måske være en god lille påmindelse.

Og at det fine vedhæng faktisk samtidig er en lille medaljon er bare en ekstra fin overraskelse, der giver dig mulighed for at indsætte et lille billede – hvis man har lyst til det altså. Jeg må indrømme, at jeg godt kunne finde på, at beholde smykket urørt, så man bare lige kan åbne og finde det vigtige budskab lige der. Som en lille opmuntring – en lille påmindelse.

power necklace bybiehl

Man kan allerede nu forudbestille de fine halskæder – der findes i både guld, rosaguld, sølv og sort sølv. Min favorit er versionen i  rosaguld (den er dog kun i limited udgave – det samme er den i sort sølv), men jeg synes faktisk, at alle 4 metaller er super gode til dette design.

Kan du også lide de nye Power Necklaces? Ville du putte et personligt billede ind, eller beholde citatet synligt?