Godmorgen derude,

Så blev det endelig weekend igen (altså for os her i Dubai)! Selvom jeg kun har arbejdet fire dage denne uge, da vi jo tog en fridag i søndags, så synes jeg, at det har været en hård uge. Både fordi jeg kom så langt ned i gear på de få dage, vi var væk, så jeg faktisk havde svært ved virkelig at få sparket mig selv i gang igen, men også fordi vi har fået gang i træningen igen denne uge – samtidig med at jeg har været ramt af lidt ondt i halsen og en forkølelse. Så irriterende!

Denne weekend har vi ikke en masse planer, dog satser jeg på at få bagt både nogle madmuffins og pølsehorn, så vi kan få lidt andet med på madpakke i den næste tid. Måske vi også kommer et smut forbi Dubai World Art, der løber af staben denne weekend – vil jeg i hvert fald gerne. Så vil jeg også gerne have lavet lidt på bloggen. Samt bare have tid  til at hygge, slappe af, træne og måske endda også nyde solen lidt.

palmtree annilu 1

Men det jeg egentligt ville, er at vise jer den fineste lille kæde, som jeg er faldet pladask for! Det er nok ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med ANNI-LU armbåndene (har bl.a. skrevet om dem her og her og her), men nu har den fantastiske designer bag, Helle, lavet det fineste palmevedhæng. Og jeg forelskede mig i det, det sekund jeg så det. Så enkelt og fint. Og så passer det jo virkelig som fod i hose til Dubai, right? Hahah. Det er i hvert fald det, jeg siger til mig selv, så jeg bedre kan forsvare, at jeg er så tæt på at forudbestille det!

palmtree annilu

Arhmen se lige på det! Er det ikke fint? Det emmer af sol og varme, samtidig med at enkeltheden gør det super anvendeligt til hverdag og fest. Jeg skal og må have mig et ANNI-LU Palmtree! På et eller andet tidspunkt. Det er sikkert og vist. Skal bare lige lade være med at overbruge penge lige nu, da jeg lidt allerede har bestilt et fint lille W-vedhæng i guld hos min lokale smykkepusher, der er et par andre køb, jeg har planlagt, samtidig med at vi lige har købt flybilletter hjem til bryllup hos bedsteveninden/søs i maj, og der skal jo også lige købes gave. Så måske det først bliver senere, at det fine palmtree bliver mit. Men mit bliver det. Basta. Hahah.

Hvis du også er vild med det fine smykke, så kan du forudbestille det lige her hos be-fashionable.com!

Nå, nu vil jeg bevæge mig lidt væk fra computeren og ud i den virkelige verden. Der er en weekend, der skal nydes!

Hav en dejlig dag.

Kram

(Billederne har jeg fundet på henholdsvis be-fashionable.com og på Helle’s (ANNI-LU) instagram-profil! Tak for lån :) Og nej, det er ikke et sponsoreret indlæg fra hverken ANNI-LU eller be-fashionable.com – jeg er bare VILD med ANNI-LU stilen og har købt armbånd derfra via be-fashionable.com tidligere)