Som I jo ved, hvis I har læst mit indlæg fra igår, så havde jeg besøg af min skønne veninde på en forlænget weekend, og selvom jeg stadig var småsyg, så fik vi stadig oplevet en masse. Vi fik også shoppet. Surprise? Not really.

Dubai indbyder til shopping. Om det er i verdens største mall (Dubai Mall), et af de andre malls eller ude i de lokale souk’s betyder mindre. Det er og bliver svært ikke at shoppe bare lidt hernede.

Min veninde havde ikke planer om at skulle shoppe, men der røg da både solbriller, taske, smykker og et tørklæde med hjem igen. Og sådan er det bare hernede. Alt glimtrer og lokker så fint. Vejret er skønt, så man er i godt humør. Og så kan man finde ALT hvad hjertet begærer i Dubai (i hvert fald næsten).

En af de butikker, vi forvildede os ind i under vores shopping, var Kate Spade. Et brand jeg kun kendte ganske lidt, men som jeg nu er blevet ganske vild med. For nøj, hvor laver hun dog fine ting. Både sko, tasker og kjoler var fantastiske – finurlige, sjove, klassiske, moderne, alt var repræsenteret. Vel ikke specielt overraskende, hvis man tænker sig om. Det var til gengæld en overraskelse at opdage, at brandet også laver sjove og ret fine smykker!

image

Jeg faldt blandt andet for denne fine, sjove og alt for meget af det gode flamingoring fra Kate Spade. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at kigge på den. Den tiltrak mig med det samme. Den er sjov. Anderledes. Og perfekt til Dubai, hvor alt det, der er for meget af det gode, er perfekt. Min veninde var også helt pjattet med den. Vi var dog begge enige om, at omkring 800 kr. var lige i overkanten af, hvad man vil give for sådan en ring. På trods af dens finhed. Men sådan er det jo nogle gange med designerting. Og jeg har vitterligt ikke noget imod at betale prisen for godt design, hvis det er noget, jeg ved, at jeg kommer til at bruge meget – og gerne i mange år. Men sådan en ring er flamingoringen ikke. Så den pynter stadig yndligt i butikken.

Der var også en fin og lidt sjov kattehalskæde (har allerede vist den ovre på instagram), som jeg synes, var virkelig fin og den kunne godt have fristet mig, hvis det igen ikke var for prisen. For igen var den oppe omkring 700 kr., og det er altså meget for en kæde, jeg ikke ved, hvor ofte vil passe til mine outfits. Så den blev også efterladt i butikken. Men sød var den.

image

Ja, faktisk så opdagede jeg en helt ny forkærlighed for dyresmykker. Ikke dyre smykker, men smykker udformet som dyr på den ene eller anden måde. Altså, jeg vidste jo godt, at der lurede en interesse for den slags smykker, da jeg jo bare måtte eje den fine Bambi-halskæde fra ANNI LU, men jeg troede nok (måske lidt naivt), at det var det. Jeg tog fejl. Big time. Men mere om det en anden dag. For nu ville jeg egentligt bare dele smykkerne fra Kate Spade – især den fine flamingoring :)

Hav en dejlig dag!