I søndags havde Lars fødselsdag, og det skulle fejres. Han blev selvfølgelig fejret med friskbagte boller og gaver om morgenen, inden vi skulle af sted på arbejde (vi arbejder jo søndag til torsdag). Men vi var ikke færdige. Sådan en fødselsdag skal jo fejres ordentligt! Så om aftenen tog vi på den mexikanske restaurant Maya, for at spise en god middag.

Og det må jeg sige, at vi fik. Vi startede med en ceviche de camaron, der består af blandt andet marinerede rejer, lime saft, tomater, avocado, koriander og røde syltede løg. Jeg har ikke fået det før, men det smagte så godt!

Dernæst fik vi hver vores sydende hotte fajita med både kalv og kylling – med den lækreste guacamole som en ud af forskellige tilbehør, som jeg er nødt til at fremhæve. Igen var det super godt. Og der var meget. Faktisk blev vi så mætte, at vi ikke havde plads til dessert. Desværre.

Til maden fik vi en flaske rødvin, for selvom det var en hverdag, så var det jo altså Lars’ fødselsdag! Og så passede det bare rigtig godt til den hyggelige og afslappede stemning, som herskede på den store, hyggelige terrasse, vi spiste på. Lysene var dæmpede, der var kun stearinlys på bordene og det hele emmede virkelig af sydlansk hygge, som vi sad der i den lyne og mørke forårsaften.

Jeg kan klart anbefale restaurant Maya til alle, der er i Dubai og som er vilde med mexikansk mad. Selvom det er i den dyrere ende, så er maden altså virkelig god, og så er der bare rigtigt hyggeligt udenfor på terrassen.

image

image

image

image

image

image

image

image