I fredags havde Lars og jeg en af de der dage, hvor der slappes af til den helt store guldmedalje. Vi startede morgenen med hjemmelavede boller, inden vi gik ned til poolen, hvor vi slikkede sol, badede og læste et par timer. Bagefter gik vi over til det sunde fastfoodsted overfor Shami, hvor vi fik en salat og lidt hummus, inden vi gik hjem og tog et hvil, som blev efterfulgt af en gang styrketræning.

Om aftenen vidste vi ikke helt, hvad vi ville, så vi blev enige om at gå over til Marina Mall og prøve den italienske restaurant Carluccio’s og så bagefter tage et smut i biffen. Så det gjorde vi. Heldigvis.

For det var virkelig noget lækker mad, vi fik serveret! Og så var der faktisk også ret hyggeligt – og så fyldt at vi ikke kunne sidde udenfor. Og det tegner jo altid godt.

image

Vi startede ud med den lette forret Burrata and Bresaola – der bestod af super lækker bresaola (tynde skiver tørret okse), en lækker mozarella-agtig fyldt ost med grønne asparges og salat. Virkelig godt!

image

Bagefter valgte jeg en Lobster Lasagne, mens Lars bestilte Fettucce with meatballs. Igen var maden helt superb. Det er den bedste skaldyrslasagne jeg nogensinde har fået. Smagen var let og delikat. Og det var super godt med ricotta og spinat sammen med hummeren. Mums! Lars var også vild med hans ret. Det eneste vi savnede var et godt glas rødvin, men da Carluccio’s ikke ligger på et hotel, så er der ingen alkoholbevilling at hente. Det vil nu ikke afholde mig fra at komme der igen, da maden virkelig var god.

image

Til dessert valgte vi begge en chokoladefondant med vaniljeis. Heller ikke her blev vi skuffede. Chokoladekagen var varm, fyldig i smagen og med det perfekte blødende hjerte, og isen var tydeligvis af god kvalitet og med en god smag af vanilje. Den perfekte afslutning på middagen!

image

Jeg vil gerne indrømme, at maden var endnu bedre end jeg havde regnet med. Det hele smagte bare virkeligt lækkert. Der var intet, der ramte bare lidt ved siden af. Selv Lars’ kaffe var virkelig god. Og så var priserne meget rimelige. Det er ikke sidste gang, vi kommer der. Og skal man i biffen bagefter, så er det noget nær det perfekte sted at indtage et godt, italiensk måltid! Så en anbefaling herfra.