Mandag aften mødtes jeg med min skønne, svenske veninde Lindi til en omgang catch up og drinks. Her i Dubai er Ladies night meget populært, og næsten ethvert hotel med respekt for dem selv tilbyder Ladies Night med gratis drinks i løbet af ugen – dog oftest tirsdag og onsdag.

Men for nyligt opdagede jeg, at hotellet Mariott, som ligger imellem vores to bygninger (der er kun 4 bygninger imellem os) har startet et Guilt Free Ladies Night koncept om mandagen, så den skulle vi jo lige teste :)

På Mariotts øverste etage (52) ligger restauranten og baren The Observatory, hvor der er en fantastisk fin udsigt ud over palmen, samt en stor del af Marinaen, hvor vi bor – og udsigten er også fin om aftenen kan jeg fortælle.

Her har de startet deres nye guilt free koncept, hvor man frit kan vælge mellem 6 forskellige cocktails, der allesammen indeholder under 150 kalorier, og halvdelen et godt stykke under de 100 kalorier.

IMG_6508

Derudover serverer de 6 små appetizers eller snacks om man vil, der hver og en indeholder under 50 kalorier. Se så kan man jo sagtens tage ud på en almindelig hverdag uden dårlig samvittighed ;)

IMG_6505

Og det allerbedste!? (Altså udover at man får 3 drinks + appetizerne helt gratis) Det hele smagte rigtig lækkert. Så vi var helt enige om, at det ikke var vores sidste besøg der! For også stemningen var god, og der var ret fyldt, men stadig plads til at man kunne sidde og snakke om alt det, der er sket siden sidst :)

IMG_6509

IMG_6506

IMG_6507