Hvis I har fulgt mig og bloggen bare lidt, så er I nok ikke det mindste i tvivl om, at jeg har en stor forkærlighed for ANNI-LU’s fine smykkeunivers. Det har jeg bevist flere gange (blandt andet her, her og her).

Samtidig er jeg ret glad for firkløvere og andre fine symboler, så da ANNI-LU pludselig lancerede en lille kollektion af armbånd med de fineste små guldkløvere, så var jeg solgt. Det var kløver kærlighed ved første blik!

DSC_0430

Og nu har jeg så endelig fået købt mit helt eget kløver armbånd i sart lyserød og lysegrå og med det fineste lille guldkløver. Jeg er vild med det. Og det passer noget så fint sammen med mine andre ANNI-LU armbånd. Det er elegant, enkelt, feminint, legende og anvendeligt. Hvad mere kan man ønske sig af et armbånd? Nemlig. Du kan ikke komme i tanke om noget, kan du? Haha ;)

I starten var jeg lidt i tvivl om jeg helst ville have armbåndet i denne version eller om det skulle være et af de andre armbånd i blå nuancer, da jeg også er ret glad for blå, men jeg valgte at holde ved min første indskydelse, hvilket var dette armbånd i de mere sarte farver, og det har jeg ikke fortrudt. Meeen jeg kunne da godt overveje, om jeg skulle have et mere – bare det blå denne gang… Er jo ret vild med kløveret også!

DSC_0435

DSC_0440

DSC_0446_Fotor

DSC_0447_Fotor