quote

I dag står den på dette lille, men dybt inspirerende citat fra H.C. Andersen. Jeg faldt over det for et par uger siden, og det har spøgt lidt i mig siden. For hvor er det dog rigtigt. Det er ikke nok bare at leve. Der skal mere til. Solskin. Glæde. Kærlighed. Frihed. Muligheder. Oplevelser. Blomster. Chokolade. Vin. Dans. Nærhed. Følelser. Venner. Familie. Drømme. Det hele skal til. Før man virkelig lever. Før man virkelig kan være lykkelig. Det kræver mere end bare at være i live.

Og jeg føler mig ret heldig, for jeg mener, at alt det ovenstående er tilstede i mit liv. Hver dag er ikke en leg. Der er også sorg og savn. Endda tristhed og vrede til tider. Men for det meste er jeg lykkelig. Glad for mit liv. Og jeg føler virkelig at jeg lever. På den gode måde med både solskin, frihed og en lille blomst (i ny og næ – og ret tit chokolade også). Har I det på samme måde?

“Just living is not enough” – det er nemlig rigtigt. Der skal mere til. Nemlig alt det, der gør livet værd at leve. Med det slutter lommefilosoffen (der stadig har efter-ferie-og-startet-på-arbejde-igen-træthed siddende i krop og hoved) nu af med et ønske om en fortsat dejlig dag til jer alle.