Det gik lige op for mig, at jeg igår fortalte så fint om, at jeg har fået pyntet fint til jul herhjemme – med den smule julepynt, vi nu engang har hernede, men jeg fik det slet ikke vist i mine små glimt fra hverdagen! Der kan man bare se, hvor træt man kan være ovenpå sådan en fest-fredag ;)

Som jeg også fortalte, så elsker jeg bare jul, ja faktisk hele december, og jeg har altid nydt at pynte til jul, for det er ligesom første step til en fantastisk måned (i hvert fald for mig). Jeg kan godt lide at pynte fint og være lidt kreativ i forhold til dekorationer og pynt. Selvom jeg faktisk er lidt gammeldags og godt kan lide julefaver som rød, hvid, sølv og guld – og også gerne grangrønt. Så min julepynt gemmer fint på nisser og smukke julekugler. TripTrap nisser. Og fine Kahler-ting. Men det er alt sammen derhjemme. Og det med at købe en masse fine småting til dekorationer, det dur ikke rigtigt hernede, da jeg alligevel ikke kan få så meget med hjem igen, uden at det bliver for dyrt. Så imens vi er  hernede, så bliver det minimalistisk jul uden den store kreativitet. Og så tager jeg bare revanche, når vi flytter hjem igen. Og så lader min mor mig hjælpe med juleaftensdekorationerne (ja, vi har lysdekorationer, vi laver specielt til juleaften og juledagene i min familie – og jeg elsker det!).

Vi har dog fået en smule herned. Jeg kunne ganske enkelt ikke leve uden. Og det vidste både mine forældre, min bedstemor og mine svigerforældre, som faktisk er dem, der har sørget for de få, men utroligt fine, juleting vi har her i Dubai. Jeg elsker hver og en. Og så har vi både adventskrans og kalenderlys. Ellers kan det jo slet ikke blive jul. Kan det?

IMG_7895

Vi har dog snakket om, også at købe et lille plastik-juletræ med en lille lyskæde i år. Plastisk fordi det er nemmest at få fat i, og utroligt meget billigere – ægte grantræer kan sagtens findes hernede, men de holder ikke altid så godt og de er monsterdyre, har jeg fået af vide. Selv de helt små. Men et lille plastik-træ med lys kunne nu også være fint, tænker jeg. Og det kunne give lidt mere julestemning i lejligheden. Men nu må vi se, om vi får købt et.