Hej derude,

Lige et lille hurtigt – men glædeligt – check-in her fra mig på vej mod arbejde.

Igår aftes landede min dejlige veninde Lisa og hendes søde kæreste Jacob langt om længe her i Dubai. Og hvor var det skønt! For nej, hvor har jeg dog glædet mig til deres besøg.

Det er altid skønt at få besøg hjemmefra, når man bor så langt væk fra alle, men når det så er den ene af bedsteveninderne – og det tætteste jeg kommer på en søster, så er det bare vidunderligt. For foruden mine forældre, så er det bedsteveninderne, jeg savner allermest.

Og nu er hun her endelig :) Jeg glæder mig til at vise hende vores by, jeg glæder mig til at bruge tid sammen med hende – og drengene selvfølgelig, jeg glæder mig til at grine med hende, sludre og sladre med hende, og til at shoppe brudesko med hende (her skal der lige tilføjes, at det ikke er mig, der skal giftes, men Lisa – bare så der ikke kommer nogle misforståelser!).

Det bliver bare en fantastisk uge – det kan jeg mærke langt ind i maven. Der skal hygges til den helt store guldmedalje. Og der skal opleves. Og tankes op på “søster”-hygge. Så hvis jeg er lidt stille i denne uge, så er det derfor, og altså ikke fordi, at jeg ikke har overskuddet igen denne uge. Og lidt har jeg da forberedt til jer :)

Hav en dejlig dag derude!

Kram