Jeg har tænkt på det et stykke tid, og nu har jeg gjort det. Taget det næste lille skridt på min rejse med egen blog – jeg har simpelthen lavet en instragramkonto til bloggen! Her vil jeg dele billeder af mine smykker, min hverdag, små ting, oplevelser, samt fortælle om nye spændende indlæg her på bloggen.

Du finder bloggen (og altså mig) ved at søge på @jewelryandlife på instagram. Jeg håber meget, at du har lyst til at følge mig (bloggen) derinde!? Så bliver jeg glad og sender varme, virtuelle krammere til jer alle…

Der er stadig lidt tomt derinde, men jeg lover, at der nok skal komme en del liv derinde. Elsker nemlig instagram! Og bruger det allerede flittigt som privatperson. Nu får jeg så to profiler at boltre mig på. Yay!

instagram profil

Jeg har lidt en plan om, at jeg snart vil følge efter med en facebookside også – og måske endda en twitterprofil. Jeg er bare lidt i tvivl. Er twitter overhovedet noget, som folk bruger? Altså folk, der ikke lige arbejder enten med kommunikation/marketing eller tech-stuff?

Hav en dejlig dag derude!