Lykkelige og høje på kærlighed står vi her helt nyforlovede <3

Lykkelige og høje på kærlighed står vi her helt nyforlovede <3

Jeg har glædet mig til at dele dette med jer. Men jeg havde lige brug for – sammen med Lars – at nyde det lidt alene først. Rigtigt at lade det synke ind. Og måske lade vores store lyserøde kærlighedsboble fylde alt for en stund. Men nu er jeg klar. Jeg har efterhånden forstået den store lykke, der ramte mig – meget overraskende. Og vigtigt af alt, så har vores familier og venner fået besked. Så nu er det jeres tur.

Lars friede til mig under vores fantastiske ferie i Indien. På den mest fantastiske og helt perfekte måde. Jeg sagde JA (naturligvis)! Og jeg var/er den lykkeligste kvinde på jorden. Det er jeg helt overbevist om. Også selvom jeg først slet ikke forstod, hvad det var, der ramte mig. Havde slet ikke forventet det. Ikke der. Ikke nu. Men åh, hvor var det bare helt rigtigt.

Det skete for nøjagtig to uger siden. Lars faldt på knæ på det mest romantiske tidspunkt, på det mest romantiske sted på vores tur. Alt var perfekt. Vi var bare os to. På den lille husbåd, som vi skulle bo på et par dage, imens vi sejlede rundt i Keralas Backwaters. Jeg sagde selvfølgelig JA! Jeg råbte det vist næsten og smed mig i hans favn, inden han nåede at rejse sig igen. Og ringen i æsken – den så jeg først bagefter. Selvom han rakte den frem til mig, imens han spurgte mig, om jeg ville gifte mig med ham. Det var et fantastisk øjeblik. Helt perfekt. Detaljerne og de ord, der blev sagt imellem os, det forbliver privat. Det er vores. Til evigt eje i hjertet.

Vi fejrede forlovelsen først med en lille gåtur i solnedgangen (hvor ovenstående billede blev taget) og dernæst med de lækreste kæmperejer og Tuborg Guldøl lige der på båden i mørket – med alle skovens lyde som baggrundstæppe. Det var perfekt – og så meget os!

Og ringen… Den er mere end perfekt. Det har han gjort helt fantastisk godt, har han, ham Lars. Og betydningen af den. Det er det vigtigste. For det betyder, at jeg har en mand, der vil mig resten af livet. Han har valgt mig. Og jeg har sagt ja til ham. Kærligheden vil ingen ende tage disse dage. Jeg lever stadig i min lyserøde kærlighedsboble – sammen med mit livs kærlighed. Hvor heldig er jeg lige?

DSC_0809
The two of us - and THAT ring <3

The two of us – and THAT ring <3