God lørdag derude!

I dag plejer jeg at dele glimt fra hverdagen med jer, men da det er mine forældres sidste dag hos os i denne omgang, så har jeg valgt at udsætte indlægget et par dage. I dag vil jeg nemlig fokusere 100% på mine forældre. Der skal hygges til den helt store guldmedalje, og jeg skal have suget det allersidste familietid ud af samtlige minutter på denne lørdag.

Derfor er dette lille indlæg da også planlagt allerede i torsdag (snyd, I know), så as we speak er jeg i fuld gang med at hygge mig med mine dejlige forældre og Lars. Hvert sekund tæller. Hvert minut nydes.

Men I skal da ikke snydes helt, så her er lige et lille familieselfie med Burj Khalifa i baggrunden fra i mandags.

image

Og så må I have en dejlig dag! Nyd nu weekenden og alle dem I holder af. Nyd det. Siger jeg :)