Indien kalder om 1 måned

Yay. Om præcis 1 måned kalder Indien på Lars og mig. Vi har bestilt en lille uge i Sydindien, hvor vi skal opleve lidt af det, Kerala har at byde på. Og vi glæder os helt vildt!

Vi starter med at besøge Kochi, som er den største by i Kerala, og som byder på lidt af hvert af seværdigheder. Dernæst tager vi en dag til Periyar National Park, hvor vi forhåbentligt er heldige at spotte nogle af de dyr, der lever i Indien, og så tager vi et par dage i en privat husbåd, hvor vi sejler rundt i de berømte Backwaters, og nyder livets gang på flodbreddene og i de små landsbyer. Det bliver en stor oplevelse, er jeg sikker på. Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget.

Houseboats-at-Kerala-Backwaters

Nu skal vi bare lige have styr på det med visum, og så er vi mere eller mindre klar til afgang. Guidebogen har vi haft længe, og jeg læser i den. Flittigt. For vil jo ikke gå glip af noget.

Jeg ved godt, at en uge måske ikke lyder af så meget, men jeg har ikke så mange feriedage på et år, og så fandt vi en tur, der passede perfekt med en lille uge væk, og så slog vi simpelthen til. Samtidig har vi begge et travlt efterår i vente på jobbet, så det er godt nok, at vi ikke er længere tid væk i denne omgang. Så kan det være, at vi tager på endnu en ferie i foråret, der er længere. Lige nu glæder jeg mig bare til vi skal af sted. Jeg glæder mig til at opleve lidt af Sydindien. Jeg glæder mig til at leve på en lille husbåd et par dage, hvor vi ikke kan andet end at nyde sceneriet, livet og hinanden. Det bliver så godt.

Og inden da, får vi både besøg af en af mine bedste veninder, samt mine forældre. Så jeg er glad. Rigtig glad. Og har maven fyldt med glædessommerfugle!

Hav en dejlig dag derude :)

Kram

2 Comments

  1. Hej. Det lyder som en skøn ferie og med dig som planlægger kommer man til at opleve en masse. Knus fra mor

    • jewelryandlife

      22/08/2015 at 8:50

      Jeg tror også, at det bliver en skøn ferie :) Haha, mor – kan jo ikke gøre for, at jeg har arvet lidt planlæggergener ;)

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑