Nu vi er i far-verdenen (jævnfør min tidligere fødselsdagshilsen til min far her til morgen) så er det jo nu  på fredag d. 5. juni, at det er Fars dag, og det skal fejres. Selvfølgelig skal det det. Men det kan godt være svært at finde på den gode gave til ens farmand. I alle tilfælde nogle gange. Derfor har jeg fundet lidt forskellige gode bud på gode farsdagsgaver – og hvis du bestiller nu, så er du stadig ret sikker på, at de kommer frem (hvis du ikke lige har mulighed for at gå ned i en fysisk butik og købe dem that is)!

summerbird tapas

Min far er ret glad for god chokolade – det gælder for så vidt også min mor (og i allerhøjeste grad mig selv) – og derfor er en æske super lækker chokolade altid et godt bud på en lille betænksom gave. Og vi er i min familie ret glade for de gode Summerbird chokolader, så det er nok der, jeg ville kigge hen. Faktisk ville jeg nok vælge denne fine Tapas gaveæske med 9 forskellige chokoladevarianter. NB. man kunne passende give dem sammen med en god flaske vin! Så er der da virkelig til en hyggelig aften.

interflora oelkasse

Vi bliver i hyggehjørnet, for jeg tror, at ganske mange farmænd derude i det ganske danske land ville sætte pris på  nogle gode specialøl. Det er jeg ret sikker på, at min far ville synes godt om i hvert fald. Og jeg har opdaget, at Interflora faktisk også sender ølgaver ud nu. Har eller haft et dårligt forhold til firmaet efter en mega dårlig oplevelse med morsdagsblomster sidste år, men gav dem en ekstra chance for nylig, da det andet sted, jeg var begyndt at bruge havde 70 kr. gebyr på leveringen, og det var for meget, syntes jeg, og der gjorde de det godt. Så  nu er de næsten taget til nåde igen. Hahah. Hvis jeg skulle virkelig bestille noget, ville det nok blive denne ølkasse med sødt.

middag for 2

Man kunne også give en lækker (romantisk) 3-retters middag, så far kan invitere mor med ud at spise – eller man kan sløjfe det romantiske islæt og tage far under armen og have en far-datter aften ude. Det ville faktisk slet ikke være dumt.

pernille corydon coin black

Nu er det her jo i høj grad en blog om smykker, så derfor er jeg altså også lige nødt til at nævne muligheden for at give din far et smykke. Her taler jeg selvfølgeligt om et maskulint smykke. Og faktisk synes jeg, at foruden ur og manchetknapper, at armbånd kan være ret fine til mænd. Hvis de kan bære det. Og kan lide at gå med det vel at mærke. Ellers ses det let. Pernille Corydon lancerede engang sidste år (mener jeg) en kollektion af armbånd til mænd og de er ret fine. Maskuline, enkle og lavet i læder og sølv. De ligner rent faktisk noget, der er lavet til mænd. Jeg er især vild med dette – Open Coin Black Bracelet!

from soldier to soldier - by aagaard

Et andet armbånd, jeg er ret glad for, og har været ret glad for i en del år efterhånden, er det fine From Soldier to Soldier armbånd fra by Aagaard. Smykkeserien, der faktisk findes til både mænd og kvinder er baseret på salget af en designer version af overlevelsesarmbånd båret af soldater, der er udstationerede i Irak og Afghanistan. For hvert solgte From Soldier to Soldier armbånd donerer Aagaard 10 % af den vejledende udsalgspris til projekter, der støtter op om hjemvendte soldater og deres pårørerende.