Puh jeg føler mig en smule underdrejet i øjeblikket, der er vanvittigt travlt på jobbet lige nu, da vi i næste uge står for et kæmpestort golfarrangement med efterfølgende middag for skandinavere i Dubai. Og det er på en eller anden måde blevet mig, der står for at koordinere hele eventet, selvom jeg er den eneste, der ikke har været med til det før (altså eventet som er årligt tilbagevendende – har koordineret events før). Og det er super fedt! Jeg synes den slags er sjovt – altså at arrangere og koordinere events, men det kræver også en hel del. Især når man samtidig skal nå en masse andre opgaver. Men hey jeg er vild med mit job – også denne del, så klager ikke. For det, der virkelig har gjort, at jeg føler mig lidt underdrejet lige nu, er en konstant hovedpine jeg har haft de sidste dage blandet med 3 nætter med for lidt søvn pga. mareridt :( Den virkelig grumme slags, hvor man ikke helt husker drømmen, men vågner op både bange og lidt ked af det… Ved ikke, om det er fordi jeg stresser lidt over eventen (vil jo dælme gerne, at det bliver tiptop), eller om det er fordi, at ham derhjemme rejser til DK i næsten to uger i morgen tidlig… Det gør han tit i forbindelse med hans arbejde, så jeg burde være vant til det. Men jeg er bare ikke fan af de lange ture. Sover så dårligt de første par dage, for er jo vant til, at han ligger ved siden af.

Nå men det var slet ikke det, dette indlæg skulle handle om. Faktisk skulle det handle om den fantastiske smykkedesigner Stine A! Og ikke mindst om hendes nye, super fine Tinsel Letters (eller bogstaver om man vil ;) ).

smaa tinsel bogstaver fra stine a

Jeg så dem her den anden dag, da hun smed dem på instagram, og jeg har ikke kunnet få dem ud af hovedet siden. De er simpelthen så fine.

De små bogstaver er nemlig lavet i samme faceterede stil som resten af Stine A’s fine tinsel smykker, og det giver vedhænget den kant, der gør, at det for mig ikke bliver for sukkersødt.

De findes i to størrelser og både i 18 karat forgyldt sterling sølv og i sterling sølv.

tinsel letter solv tinsel letter guld

 

 

 

 

 

 

 

 

Personligt er jeg mest til dem i guld, og jeg er ret sikker på, at det skal være den mindste slags, jeg skal have. Det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om. Mit problem er noget helt andet.

Jeg kan nemlig ikke helt beslutte, om jeg helst vil have et P eller et W, som er forbogstavet på mit efternavn. Der er så mange, der har deres navn eller forbogstav i en kæde, og jeg synes, at det ser rigtig fint ud (derfor jeg gerne vil have et P). Men alligevel så kan jeg bare rigtig godt lide tanken om, at have mit familienavn (eller i hvert fald begyndelsesbogstavet), som jeg deler med begge mine forældre hængende om halsen. Hmm det afgør det vist… Jeg skal have et W! Filme godt, at man sådan har en blog til at hjælpe sig med at tage den slags beslutninger, sådan lige imens man skriver om det. Jeg er fan… Ai synes faktisk tit, at det kan hjælpe at få ting ned på skrift – er jeg den eneste, der har det sådan?

Nu skal jeg så bare finde ud af, om jeg tør satse på at ønske mig det i julegave eller om jeg bare skal købe det til mig selv :) Hahah sikke first-world problems her på en hel almindelig onsdag, hvad? ;)

Kan du også lide Stine A’s Tinsel Letters? Og hvilket bogstav ville du gerne have rundt om halsen?

Hav en dejlig dag!