Jeg har længe syntes, at Louise Kragh‘s smykker kunne noget særligt. Hendes måde at bruge porcelæn i hendes smykker er efter min mening ret unik. For hun formår virkelig at skabe elegante og moderne smykker med kant, der bare siger spar to. Jeg tror, at det er hendes sans for sammensætning af ædelmetaller og porcelænet, der gør det. Og så også hendes sans for at skabe de mest fantastiske farver.

Der er en hel del af hendes smykker, der gerne måtte finde vej hjem til mig, men min favorit er nok hendes minidot ørekæder.

louise kragh minidots

Blandingen af en lille, lettere flad porcelænsperle og en lille kæde er lige mig. Den er både klassisk, elegant og samtidig lidt rå pga. kæden bagpå.

Jeg vil gerne have den i forgyldt sølv, men jeg har lidt svært ved at beslutte, om jeg helst vil have den i matt black, cashmere eller powder. Jeg er vild med dem alle. Tænker bare, at den sorte vil kunne passe til alt. Hvor de to andre, selvom deres farver er meget duchede og lette, måske ikke helt passer ligeså let til alt. Men jeg er bare ret fristet af de to farver… Så måske jeg skulle bare sige f**k it og bare go for it. I hvert fald kunne jeg virkelig godt tænke mig, at sådan et par kom hjem til mig.

gold_powder

guld-mattblack

gold_cashmere

Og det allerbedste er, at Louise Kragh lige er kommet til Dubai – eller hendes smykker bliver i hvert fald solgt i en butik hernede nu.. Så det skal jeg vist lige have kigget på – måske jeg er så heldig, at de har minidots der…

(Billederne er fundet på Louise Kragh’s hjemmeside og Facebook)