Nu har jeg jo en del gange fortalt om, at jeg er stor fan af diamanter. Men hvem er ikke det? Jeg mener, det er da ikke for ingenting, at Marilyn Monroe sang “Diamonds are a girl’s best friend”. Der er bare noget lokkende og næsten magisk over diamanter. Som stjerner på himlen. De skinner og funkler. Og man elsker dem. Men man forstår ikke helt, hvad det er, der gør dem så fantastiske. Det er de bare. Ikke sandt?

Men man forbinder ofte diamanter som værende voldsomt dyre – og de kan de sagtens være, bare se på de diamantsmykker, jeg havde med i mit drømmesmykke-indlæg. Det behøver dog ikke være tilfældet! Man kan nemlig godt finde skønne diamanter til mere rimelige priser – nu er det jo diamanter, vi snakker om, og de bliver aldrig helt billige.

Et smykkefirma, der virkelig kan levere helt fantastisk fine diamantsmykker i priser, hvor de fleste kan være med er Halberstadt. Halberstadt har nemlig lanceret en skøn serie, der hedder Petite, hvor alle smykkerne stadig er af den bedste kvalitet, men hvor priserne er mere spiselige. Smykkerne er måske også lidt mere petite (pun intended) end deres andre smykker, men det gør mig intet. Jeg kan godt lide de diskrete diamantsmykker, der bare emmer af elegance og finhed. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg kan virkelig godt lide de mindre diamantsmykker, især til hverdag, hvor store diamanter hurtigt kunne blive lidt prangende og flashy på den dårlige måde.

Nu hvor jeg er så glad for Halberstadt’s Petite kollektion, så vil jeg da lige dele mine favoritter med jer. Der er nemlig rigtig mange fine smykker at vælge imellem!

halberstadt petite oreringe cirkel

Mine alleryndlingsfavoritter må være disse helt fantastisk fine små cirkler i hvidguld med dimanter. Jeg synes, at de er så fine og enkle, og de ville derfor være brugbare til alt. Præcis som de diamantstikkere, jeg har. Og til kun 2500 kr. for et par, så er de ikke helt udenfor rækkevidde.

halberstadt armbaand cirkel

Hvor jeg ville vælge øreringene i hvidguld, så ville jeg klart vælge dette armbånd – også med den fine cirkel – i almindelig guld, da det ville passe bedst med mine andre guldarmbånd. Jeg tænker nemlig, at det vil være rigtig fint sammen med andre tynde guldarmbånd. Men selvfølgelig også alene. Det er nemlig vanvittigt elegant. I hvert fald i mine øjne. Det koster 2700 kr., så igen noget, man godt kan spare rimeligt nemt sammen til.

halberstadt halskaede to cirkler

Et lidt dyrere, men stadig overkommeligt, smykke, der er blandt mine Halberstadt Petite favoritter, er denne halskæde med to cirkler – en med sorte diamanter og en med hvide diamanter. Jeg synes simpelthen, at det er så fint. Og kontrasten mellem de sorte og hvide diamanter er bare spot on. Det giver virkelig noget ekstra til smykket. Havde de to cirkler været i samme farve, så tror jeg ikke, at jeg ville være faldet for det på samme måde. Halskæden koster 4250 kr.

halberstadt armbaand maane

Efter vi er flyttet til Dubai, hvor måner – som i resten af den mellemøstliger verden – har en stor betydning, og derfor ofte er repræsenteret symbolsk overalt, så er jeg altså blevet ret vild med måner som smykker! Der er bare noget ved den enkle halvmåne-form, der tiltaler mig. Det ser så fint ud. Eksklusivt. Enkelt. Men alligevel spændende. Tiltrækkende. Og jeg synes, at dette fine måne-armbånd fra Petite kollektionen er virkelig fint. Det koster 2400 kr., så det er ikke helt umuligt at spare op til. Hvis der nu skulle sidde andre måne-fans derude :) Hahah.

halberstadt petite oreringe maane

Vi bliver lige lidt ved månerne, for jeg er simpelthen også nødt til at medtage de små måne-ørestikkere, for de er altså fine! Enkle og dekorative i øret. Dog er de lidt i den dyrere ende igen, da de koster 4250 kr. Men fine er de!

halberstadt halskaede cirkel

Den sidste favorit, jeg har valgt at vise, er den enkle cirkel-halskæde i hvidguld – så den matcher øreringene. Jeg kan bare godt lide cirklens enkelhed, som alligevel fylder i al dens diskrethed. Kæden koster 2800 kr.

Jeg kunne godt have fundet endnu flere favoritter. Nemt. Faktisk. Men jeg prøvede at begrænse mig lidt og bare give jer det tip, at det altså er til at finde skønne Wesselton diamanter til rimelige priser! Selv er jeg meget i overvejelserne til at købe de skønne cirkel-øreringe, samt et af de to armbånd. Men der skal lige spares lidt op først…

Hvilket smykke fra Halberstadt’s Petite serie er din favorit?