image

Godt nytår derude :)

Havde I en god aften? Og brugte I den på lige det, I havde lyst til? Det håber jeg. Selv havde jeg en virkelig dejlig aften sammen med min kommende mand. Bare os to. I Bangkok. Det virkede så rigtigt, at jeg brugte årets sidste aften sammen med ham, der gjorde mit 2015 særligt specielt – ham som også kommer til at gøre mit 2016 helt fantastisk <3

Vi brugte dagen på sightseeing rundt i Bangkok. Efter en lille lur gjorde vi os klar til at tage ud at spise. Vi havde bestilt bord på en fin restaurant, der hedder Sra Bua by Kiin Kiin (og ja, det er en søsterrestaurant til den i Kbh) og hold nu op det var fantastisk! Vi havde bestilt deres nytårsmenu, der bestod af 11 små, vanvittigt lækre og forunderlige retter inkl. vinmenu, men for at fejre nytåret så gav restauranten ikke mindre end 10 små appetizers, som også allesammen var uovertrufne. Så vi fik altså 21 lækre thai-fusionsretter. Der var tale om ren mundorgasme. Og øjnene blev heller ikke snydt, for alt var anrettet helt fantastisk flot og anderledes. Det var generelt bare en vild oplevelse.

Og så var restauranten i sig selv bare virkelig fin, og der var pyntet festligt op. Men stadig osede den af romantik og hygge. Jeg var vild med det. Det samme var Lars. Heldigvis. For vi sad der fra kl. 18.45 til 23.30 inden vi var færdige med vores mange retter, og snakken gik om alt mellem himmel og jord. Det var perfekt. Romantisk. Nede på jorden. Bare helt rigtigt.

image

Kl. 23.30 skyndte vi os hånd i hånd mod Central World Plaza for at se countdown til 2016, samt fyrværkeriet. Vi nåede da også derned, men vi nåede ikke helt derhen, hvor vi havde regnet med at ville stå, da pladsen var fyldt til randen med mennesker. Som i virkelig overfyldt. Der skulle vist være omkring 100.000 mennesker, og de fylder alligevel lidt. Men det var sjovt (og lidt skræmmende) at stå der i mængden og råbe godt nytår alt imens fyrværkeriet gik amok. Alle var glade og stemningen var god. Det var rart. Og jeg nød at kysse min elskede som det allerførste i det nye år. Så bliver det ikke bedre.

Efter fyrværkeriet var ovre begyndte vi at kæmpe os hjemad, da vi gerne ville være friske på vores sidste feriedag i Thailand, så vi tog hjem, skypede vores forældre for at ønske dem et godt nytår, drak et glas vin mere i sengen og så var den aften ellers ovre. Men hvor var den dog dejlig :)

image