En fantastisk dejlig sommerferie er forbi, og jeg sidder igen her i Dubai. Lige nu er det stadig hårdt. Savnet efter alle dem derhjemme er stadig friskt og stort. Men det er dejligt at være hjemme hos vores lille kittekat igen – hende har jeg savnet.

Det er også lidt hårdt at komme igang igen på jobbet. Sådan er det vist altid efter en ferie. Er det ikke? Men så er det altså mægtig rart at kigge tilbage på de dejlige minder, der er blevet skabt i de par uger, jeg var hjemme. Og nu er jeg jo typen, der tager mange billeder af alt, netop fordi jeg elsker at have dem at kigge på, når noget rart er sket. Og der er så mange rare billeder og glimt fra sommerferien, som jeg simpelthen bliver helt varm i maven over at kigge på, så i dag vil jeg dele nogle glimt med jer – glimt fra sommerferien. Dog kun fra den første uge i dag. Uge 2 får I lige en anden dag, ellers bliver det vist for mange billeder i et indlæg.

Jeg håber, at I vil synes, at det er lidt hyggeligt at se, hvad jeg brugte min ferie på, da jeg jo ikke fortalte så meget om mine dage, mens jeg var hjemme. Lige meget, hvad så kommer der i hvert fald en masse glimt nu. Hahah. Så I har ikke så mange valg – eller altså, I kan jo altid springe over indlægget. Det er I selvfølgelig velkomne til :) Men jeg håber nu, at I kigger med.

Uge 1 gik blandt andet med hyggeligt bryllup hos søde mennesker i idylliske omgivelser – brylluppet var hyggeligt, sjovt og uhøjtideligt. Det var en god fest. Derudover stod den både på surprisehygge med min kusine, masser af familiehygge med mine forældre og min kære bedstemor + selvfølgelig den allerbedste hundeven i hele verdenen. Gensyn med dejlige mennesker og steder. Besøg af de bedste venner + Lars. Min fødselsdag (som dog får sit eget lille indlæg) og masser af god mad og vin! Og is. Og jordbær. Og mere hygge. Det var en god uge.

image

image

image

image
image

image
image
image
image

image
image
image

IMG_2168

IMG_2159

IMG_2174

IMG_2189

IMG_2212

IMG_2214

IMG_2220

IMG_2236

IMG_2239

IMG_2281

IMG_2289

IMG_2194

IMG_2298

IMG_2295

IMG_2278