I lørdags var Lars og jeg til Robbie Williams koncert i Abu Dhabi og sikke en koncert, det var! Hold nu op, hvor er Robbie en fantastisk entertainer! Det er vitterligt en af de bedste koncerter, jeg nogensinde har været til. Den slår ikke Rolling Stones koncerten, men den koncert betyder også noget særligt for mig. Er vokset op med Rolling Stones drønende ud af højtalerne derhjemme, men jeg havde aldrig troet, at jeg ville opleve dem live, ej heller, at de ville give den så meget gas, som de gjorde. Men Robbie kommer tæt på. Han er en sikker andenplads.

Han var på fra det øjeblik han dukkede op på scenen og indtil han var den sidste, der råbte farvel, da det allersidste ekstranummer var spillet. Han var sjov, humoristisk, personlig, fræk på den allermest charmerende måde og fyldt med energi, og da hans far kom ind på scenen og de spillede et fællesnummer, så var jeg endegyldigt solgt til stanglakrids. Han kan altså noget, den mand! Og pæn er han jo faktisk også.

Jeg fik taget masser af billeder og videoer – nogle lidt mere fokuserede end andre. Men hey, det kan altså være svært at tage gode billeder, når man er travlt optaget af også at danse og synge med. Her får I lidt glimt fra en fremragende og helt fantastisk koncert med Robbiedrengen.

IMG_0681

IMG_0692

IMG_0703

IMG_0707

IMG_0719

IMG_0722

IMG_0730

IMG_0735

IMG_0764

IMG_0798

IMG_0793

IMG_0826

IMG_0832