For første gang i 3 år, var jeg i Danmark på min fødselsdag, og ovenikøbet lå min fødselsdag på en lørdag, hvilket betød, at folk rent faktisk havde fri, og jeg kunne derfor blive fejret til den helt store guldmedalje – og jeg følte mig simpelthen så heldig! Og jeg havde bare den allerbedste dag.

Dagen startede med morgensang og gaver på sengen – og en glad lille hund. Det kunne ikke være meget bedre. Mine forældre og Lars var der alle til at fejre mig helt fra morgenstunden. Vi hyggede med lækkert morgenbord. Inden vi gik i gang med forberedelserne til dagens gæster.

Om eftermiddagen – efter vi alle havde fået en lille lur og et bad – kom mine svigerforældre til kaffe. Som de eneste. Resten havde vi inviteret på raclette og vin om aftenen. Og hvor var det dog skønt. Jeg blev simpelthen så begavet – ikke bare af mine forældre og Lars, men simpelthen af alle der kom – og det var nogle helt fantastiske gaver jeg fik. Hver og en! Helt rigtige og helt perfekte Pernille-gaver. Som sagt, jeg er et heldigt asen!

Hele aftenen var simpelthen så hyggelig. Skønne mennesker. God mad. Masser af vin. Og den lækreste kage til dessert. Det blev sent, inden de sidste kørte. Og vi kunne trætte, men glade rydde op. For søren hvor det var hyggeligt.

Jeg vil gerne dele lidt glimt fra min dejlige fødselsdag med jer. For den var virkelig dejlig. Og ekstra god i år. Så gør det slet ikke så ondt at fylde endnu et år.

IMG_2303

IMG_2305

IMG_2312

IMG_2314

IMG_2325

IMG_2331

IMG_2333

IMG_2337

IMG_2342

IMG_2347

IMG_2352

IMG_2351

IMG_2360

IMG_2375

IMG_2376