Glimt fra hverdagen: Venindebesøg

Ih hvor irriterende! Kommer hjem fra arbejde og opdager, at gårsdagens indlæg (altså dette) ikke er blevet udgivet – selvom jeg trykkede på udgiv :( Men måtte også uploade billeder i 3 forsøg inden det lykkedes, så måske nettet bare ikke var med mig igår…  MEN så får i da bare indlægget nu! Husk det var skrevet lørdag, hvorfor noget af det nedenstående ikke længere er dagsaktuelt!

___________________________________________________________

Godlørdag derude,

Nyder I weekenden? Åh hvor jeg misunder, at jeres weekend først lige er startet, mens vores er ved at slutte. Jeg føler lidt, at den kun varede 5 minutter. Ikke helt tilfredsstillende. Men sådan er det bare nogle gange.

Det har ellers været en ganske god uge. Jeg fik jo besøg af min veninde i torsdags – hvor jeg desværre stadig var ret dårlig – og hun var hos os indtil sent mandag aften. Jeg havde taget fri søndag og mandag (elendig timing ovenpå sygdom, men nu havde jeg jo allerede fået dagene fri og min veninde skulle ikke sidde alene) og de par dage brugte vi på masser af hygge, god mad og oplevelser. Nogle gange er det slet ikke dumt at lege turist i egen by.

Tilbage på arbejdet var der travlt og mange løse ender, der skulle samles op. Samtidig begyndte planlægningen af det andet store event, som jeg skal koordinere her i efteråret for alvor i denne uge. Så der var nok at se til. Og weekend var tiltrængt.

Weekenden har da også stået på ret meget afslapning, datenight med manden igår aftes, og i dag brugte vi hele formiddagen på at få søgt om visum til Indien. Det tager tid. Og nu skal vi så vente (med krydsede fingre) i op til 7 arbejdsdage på, at vi forhåbentligt får vores pas tilbage med et fint indisk visum, så vi kan komme på kæresteferie til Kerala lige om snart.

Og med den smøre, så er det vist tid til en større omgang glimt fra hverdagen. God fornøjelse og på forhånd undskyld for den store omgang billedspam I har i vente nu.

image

Da min veninde lige ankom var jeg stadig ret syg, og havde desværre ikke rigtigt nogle kræfter til at lave ret meget, så vi havde en hyggedag med masser af snak og lidt lækkert sushi..

image

Den beskoede (ikke bestøvlede) kat <3

image

Min skønne veninde og jeg klar til Chocoholic Brunch (den kommer der mere om en anden gang) <3

IMG_3006

Om aftenen efter brunch’en var jeg helt færdig – ikke fra champagne, men af sygdomsrester i kroppen, så vi endte med at blive i sengen, bestille burgere og så så vi dokumenterer om parisiske kvinder og kvinder i Hollywood. Super hyggeligt, omend jeg egentligt havde planlagt, at vi skulle ud at have drinks. Det var inden jeg blev syg.

IMG_3007

Vi har ikke kun vand på køl, men også kat. Hahah.

IMG_3019

SKØN morgenmad på Le Pain Quotidien <3

IMG_3067

IMG_3069

IMG_3070

IMG_3072

IMG_3073

Jeg blev simpelthen nødt til at vise min veninde den fantastisk smukke Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi. Jeg har set moskeen flere gange, og jeg er lige betaget hver eneste gang. Det er så smukt et syn. Der er så mange fantastiske detaljer. Jeg er vild med det.

IMG_3078

IMG_3080

IMG_3124

IMG_3092

Vi besøgte selvfølgelig også Burj Khalifa – verdens højeste tårn. Det skal man jo altså næsten, når man besøger Dubai, synes jeg. Det er jo det, de blandt andet er kendt for.

IMG_3131

Vi fik fantastiske french toasts.

IMG_3240

IMG_3260

IMG_3242

Vi besøgte både tekstil-, krydderi-, og guldsouk’s i den gamle, originale bydel. Altid en skøn oplevelse fyldt med farver, lyder og dufte. Det er et must at opleve hernede.

IMG_3271

Der var også tid til afslapning ved poolen.

IMG_3241

Der var en fantastisk frokost på Zuma.

IMG_3461

Tilbage på jobbet gik planlægning af det andet event, som jeg står for dette efterår for alvor i gang. Det bliver spændende. Det bliver sjovt. Det bliver HÅRDT! Men jeg glæder mig. Og forventer en lille portion stress, når vi nærmer os november.

IMG_3477

Der var tid til nærvær med katten <3

IMG_3524

Der var datenight med Lars på The Observatory <3

2 Comments

  1. Skidt med at det først kan læses nu, det lyder som en god uge og skønne billeder. Dejligt at se og læse. Knus fra en der kommer lige om snart

    • jewelryandlife

      08/09/2015 at 15:03

      Tak :) Det var også en rigtig dejlig uge. Det må jeg sige. Minus sygdom selvfølgelig. Ih hvor jeg glæder mig til I kommer :) Det er lige om et par dage nu! Jubii

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑