Glimt fra hverdagen: Tapas, Tennis, Talk

Hej derude,

Ja, jeg ved det godt… For anden uge i træk er jeg for sent ude med indlægget “glimt fra hverdagen”, og det er for dårligt af mig. Jeg lover at gøre det bedre fra nu af! Faktisk havde jeg regnet med, at jeg ville kunne nå det igår, men så skete der noget uforudset, der ligesom sugede alle kræfter ud af mig.

Natten til lørdag vågnede jeg nemlig op kl 02 om natten ved lyden af en masse udrykningskøretøjer og noget underligt lys, der trængte igennem vores rullegardiner. Det viste sig til at være en ret voldsom brand i bygningen overfor os – The Torch (branden har ligefrem været i de fleste nyheder derhjemme). Vi stod alle op og holdt øje med branden. Der var nemlig sandstorm samtidig, og vinden havde retning mod vores tårn, så vi var lidt bekymrede, og drengene (vi havde jo besøg hjemmefra) måtte  slukke nogle gnister med vand ude på vores altan. Kl. 03 var branden så voldsom og det regnede med brændende materialer og metalstykker, samtidig med at der havde været flere rigtige småbrænde i vores tårn, som dog alle hurtigt var slukkede, og det gjorde altså, at vores tårn også blev evakueret. Først skulle vi lige have fanget den panikramte kat, samlet vores vigtigste ting og så ellers ned af 200 meter trapper, hvorefter vi sad udenfor i sandstormen i et par timer. Så igår var bare hård, vi kunne nemlig ikke sove ordentligt bagefter. Mentalt var jeg også ramt. Men det skriver jeg lidt mere om i et andet indlæg, ellers bliver det her alt for langt.

For ellers, så har det været en virkelig god og rar uge, der gerne må gentages på trods af lidt for lidt søvn og meget få rolige øjeblikke (her mener jeg minus branden!).

På arbejde har det faktisk været ganske roligt – sådan da. Men der er blevet lagt et par mulige projekter på tegnebordet, som er virkelig spændende, men som også kommer til at betyde ekstra meget arbejde og et meget hårdt efterår, tror jeg. Nu må vi se, om det bliver til noget. Men det håber jeg nu.

Det, der gjorde den helt store forskel, og som gjorde ugen ekstra god, var, at min vidunderlige veninde Lisa og hendes kæreste (teknisk set forlovede) Jacob var på ferie hos os hele ugen. Det var simpelthen bare helt fantastisk hyggeligt. Og ubeskriveligt dejligt endelig at have oceaner af tid til sludre om alt mellem himmel og jord igen – ansigt til ansigt. Ugen stod på hygge. Både os alle 4 sammen, og delt op i drenge- og pigehygge. Og så var der været masser af god mad på menuen også ;) Vi er nemlig allesammen glad for god mad og vin. Ja, vin må vi ej glemme. Og så blev der shoppet og kigget brudesko til den helt store medalje. Så dejligt. Elskede at have min “søs” tæt på igen, og det var hårdt at sige på gensyn. Heldigvis ses vi allerede igen i maj, hvor vi skal hjem en weekend til deres bryllup <3 Og indtil da har vi skype!

Nå men nu til denne uges glimt fra hverdagen som i den grad er præget af Lisa og Jacobs besøg og alle de ting, vi har lavet med dem. Faktisk er der ikke andet. Men hey, det var jo sådan min uge så ud. Og det er jo det, det handler om :)

image

Tirsdag aften tog vi Lisa og Jacob med ovre på den lækre spanske restaurant El Sur, der ligger på Westin, kun nogle få hundrede meter fra os. El Sur er en tapas restaurant, der laver lækre, moderne fortolkninger af traditionelle tapas – og det smager altså virkelig godt! Vi tog derover til deres BuenosMartes koncept, hvor man kan spise alle de tapas, man lyster fra et bestemt menukort, samt drikke al den vin, øl og sangria man kan for kun 200 AED pr. person. Det var et hit! Vi sad der over 3 timer, og de forsvandt lynhurtigt. Selskabet var godt. Maden lækker og drinksene var kolde. Perfekt aften.

image

Onsdag var vi ude at se tennis. Der var nemlig gang i kvindernes turnering i Dubai Duty Free Tennis Championship og vi var så heldige, at Danmarks sejeste Caroline skulle spille aftenkamp. Vi var derude sidste år også, hvor vi så Serena Williams, og det var en oplevelse. Det var det også i år, og Caroline spillede en rigtig god kamp. Hun vandt da også sikkert! Lisa og Jacob var også begejsterede. Og det gjorde jo bare aftenen endnu bedre!

image

Onsdag blev jeg hentet af Lars efter arbejde, og der fik jeg lige dette shot af Burj Khalifa fra en anden vinkel, end jeg plejer…

image

Torsdag stod den på tøse- og drengeaften. Lisa og jeg mødtes, da jeg fik fri, og så tog vi ellers i Dubai Mall, hvor vi shoppede brudesko – og vi fandt det fineste par stilletter til hende. Hun bliver så smuk en brud! Og ja, så kom jeg da også lige til at købe et par i farten. Ups. Efter shoppingen stod den på lækker sushi og gode cocktails. Da vi forlod restauranten var det med en glad lille cocktail-buzz, så vi besluttede, at vi lige skulle have en manicure. Som sagt, så gjort. Og det var simpelthen så hyggeligt. Virkelig en klassisk tøseaften med min “søs”!

image

Vi kom lige forbi dette fine skilt/lyskryds i Dubai Mall – i deres shoe district, og jeg var nødt til lige at snuppe et billede af det. Det er da sjovt fundet på!

image

Fredag var vi til fredagsbrunch på The Talk. Og det var virkelig en oplevelse! Maden var så lækker. Udvalget virkelig stort og med noget for enhver smag. Drikkevarerne var gode og der var et stort udvalg. Selv livemusikken var lige i skabet. Nårh ja, og så var selskabet jo super godt. Bagefter fortsatte vi på et par barer. Inden vi sluttede aftenen af derhjemme med doner kebab og kortspil. Og så var det jo desværre, at vi blev vækket pga. branden.

image

Her er lige et lille shot af mine nye pink stilletter. My carrie-heels. Tror faktisk, at hun ville godkende dem. Jeg er i hvert fald vild med dem. Jeg skal nok lige prøve at få taget nogle bedre billeder af dem. Jeg ville lige snuppe et billede af mit outfit i fredags, hvor jeg netop havde dem på, men så kom katten i vejen – igen og igen. Hahah. Well another time, right?

That’s all folks… I hvert fald for denne gang…

Jeg ønsker jer alle en fortsat rigtig dejlig søndag!

2 Comments

 1. Hej Pernille

  Fin blog du har her. Det er sjovt at følge de oplevelser som du/i har derned. Tak for at vi måtte besøge jer i sidste uge. Vi synes det var en dejlig uge.
  Kærlig hilsen
  Jacob

  • jewelryandlife

   01/03/2015 at 11:03

   Kære Jacob, Tusind tak skal du have! Det var bare så dejligt at have jer på besøg! Vi nød det virkeligt meget, og I er altid velkomne til at komme igen :) Vi ses jo til maj :) Det glæder vi os til! Knus fra mig

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑