Tænk sig, så er vi allerede ved den sidste dag af Januar. Pludselig er 2015 allerede en måned gammel. Jeg synes, at den er gået stærkt!  Men på trods af, at jeg har været alene halvdelen af måneden, fordi Lars har været i Danmark af to omgange pga. arbejde, så har det været en god måned.

Jeg har nået nogle gode ting på arbejdet, jeg har fået set nogle af mine veninder til tøsehygge, og Lars og jeg har haft et par rigtig gode datenights (hvilket er ret godt klaret synes jeg, når man tænker på, hvor lidt han har været her). Uh ja, og så var det også måneden – og ugen – hvor jeg fik min første Mulberry <3

Denne uge har faktisk været ganske fin, også selvom jeg har været alene hjemme de fleste dage. Men tirsdag var jeg på tøsedate med min veninde Lindi, hvor vi fik lækker sushi, imens vi fik vendt alt mellem himmel og jord. Rigtig dejligt.

Torsdag aften havde jeg hjemmehyggeaften med mig selv – spiste tapas, jordbær, chokolade. Skypede med mine dejlige forældre og så en tøsefilm. Og så endelig kl. 01. ringede det på døren. Lars var hjemme! Og det var virkelig dejligt at se ham igen! At han så overraskede mig med den fineste gave, det var kun en ekstra bonus. Du ved måske allerede, hvad det er, for jeg pralede med det igår. Det var nemlig den smukkeste lille røde miniclutch fra Mulberry!! Heldige mig.

Igår havde vi så en af de der helt fantastiske dage, hvor alt går langsomt og hyggen står i højsædet. Vi sov længe. Spiste friskbagte boller, mens P3 kørte stille i radioen og vi læste danske aviser, som Lars havde haft med, imens vi småsludrede. Om aftenen var vi på date på en af vores favoritrestauranter udi asiatisk mad, nemlig Shanghai Chic, og endnu engang levede maden og stemningen op til vores forventninger, så kl blev halvmange inden vi glade – og med en lille vinbuzz – tog hjem igen. Så dejligt altså.

Nå, men til denne uges glimt fra hverdagen, der byder på både sushi, tapas, Mulberry (of course!) og friskbagte boller til hyggelig weekendmorgen.

image

I tirsdags var jeg som sagt ude at spise med min svenske veninde Lindi. Vi har begge en forkærlighed for sushi, så det blev selvsagt det, vi endte med. Vi valgte at spise på et sted, der hedder SushiArt, der ligger på The Beach, JBR. Et godt sted. De laver virkelig god sushi, og de har nogle lidt specielle sammensætninger, der er ret spændende. Og så er der faktisk ret hyggeligt der. Vi havde en super god aften, som vi altid har. Det er vildt rart at have fundet nogle gode veninder hernede, nu hvor jeg er så langt fra alle dem derhjemme (som jeg tit savner ret meget).

image

Onsdag morgen var himlen altså lige lidt ekstra smuk med alle de forskellige nuancer af smukke farver.

image

Min lille tapastallerken torsdag aften. Jeg elsker den slags hyggemad. Allerhelst sammen med nogle, men det kan altså også gå an, når man er alene og trænger til lidt forkælelse!

image

Torsdag aften fik jeg taget mig sammen til at bage boller, så Lars og jeg kunne hygge med friskbagte boller fredag morgen. Og det var et hit!

image

Faktisk er det længe siden, at vi har haft så hyggelig en weekendmorgen. Varme boller (med smeltet smør og mørk pålægschokolade – MUMS!). P3 i baggrunden. Aviser på dansk (for mit vedkommende blev det mest til det indlæg med rejser, eventyr og tøj)! Og stille samtale. Nårh ja, og så lige en kat der drønede rundt og sprang på Lars’ kuffert. Men ret perfekt langsom lørdag morgen!

image

Mig klar til date igår aftes i den lille sorte og med min smukke nye miniclutch fra Mulberry. Følte mig så fin. Og er så stolt af den gave, altså! Har sgu en ret sød kæreste (langt det meste af tiden ;) ).

Hav en forsat god lørdag – og ikke mindst weekend derude!

Vi skal lige straks ned og købe ind til den kommende uge, for arbejdet kalder jo i morgen. Fy for pyffer. Hahaha.  Ai er jo glad for mit job. Synes bare tit, at weekenderne er for korte! Kender I det?