Hej lørdag. Tænk du allerede er her igen. Og sikke meget der er sket siden sidst. På både godt og ondt. Ugen startede jo med at en meget kær ven af familien sov ind efter lang tids kamp mod en forfærdelig sygdom. Så der har været mange tårer i denne uge. Og sorg. Og savn.

Men det har også været en god uge. Lars tog mig spontant med i biffen tirsdag for at muntre mig lidt op. Det var rart. Det var ugen, hvor jeg var til Michael Buble koncert med to søde piger. Og så var det ugen, hvor mine fantastiske forældre meldte deres ankomst! Og er der noget bedre end at se dybt savnede mennesker efter 3 1/2 måneders fravær? I don’t think so. Så selvom sorgen sidder i os alle. Helt frisk. Så er jeg ganske grundlykkelig lige nu. Med mine ynglingsmennesker omkring mig. Og om ganske snart tager vi mod Liwa og the empty quarter, hvor vi skal nyde ørken, pool, afslapning og hygge indtil i morgen. Aaaarh. Det er tiltrængt. Så vi napper begge to en fridag fra arbejde og tilvælger lidt ekstra familiehygge. Og ovenpå den uge. Så er det helt perfekt.

Men her kommer lidt glimt fra hverdagen i denne uge:

image

Jeg kom forbi dette fine vægmaleri den anden dag. Elsker farverne, Figurerne. Livligheden. Glæden. Barnligheden. Faktisk gjorde det mig ganske godt lige at se sådan noget, nu hvor hjertet var lidt tungt.

image

Der blev også plads til et par donuts – jeg fik en med new york cheesecake. Mums den var god. Helt klart en yngling hos mig. Den var nemlig ikke så sød, som de nogle gange er. Hvilket godt kan blive for meget for mig. Lars valgte en med hasselnødscreme.

image

Som jeg skrev i starten, så tog Lars mig lidt spontant med i biffen i tirsdags. Det var skide hyggeligt. Vi så The Wedding Ringer. En komedie om en lidt kikset mand, der hyrer en professionel Best Man. Den var hyleskæg. Rådden. Og bare sjov. Lige hvad jeg trængte til. Og der skulle selvfølgelig popcorn til. Jeg ville lige tage et hurtigt billede af det fyldte popcornskrus,  men det gik ikke helt som planlagt. Du tænker måske, at den ikke ser specielt fyldt ud? Well….

image

Det var den. Indtil en tredjedel af popcornene endte i min taske. Som sagt gik det ikke så godt med at tage billeder. Ahmm.. Men så kan jeg jo lære det. Right? Hahah.

image

Torsdag var det endelig tid til at tøsehygge med to dejlige piger, jeg er blevet veninder med hernede. Vi havde en date med Michael Buble. Og det var en god aften. Der var godt nok for meget ventetid. Dørene åbnede kl 19.00, men Michael Buble gik først på 22.15. Men da han gik på var det godt.

image

For er der noget, den mand kan, så er det altså at synge helt fantastisk. Lækker musik. Pæn mand. Søde veninder. Det var en god aften.

Og da koncerten sluttede, så var det direkte i lufthavnen for at hente mine forældre. Og hold nu op hvor var det dejligt at se dem igen!