Igen har det været en god – men lidt travl – uge. Vi har nemlig haft besøg af min søde kusine siden sidste fredag nat, så alle aftener har været besat og weekenddagene selvfølgelig også. Og derudover har vi begge arbejdet. Altså kæresten og jeg. Ikke min kusine. Hun var jo selvfølgelig på ferie – selvom jeg da spurgte, om hun havde lyst til at tage med mig på arbejde, men det havde hun ikke. Jeg lovede ellers at finde noget, hun kunne lave.  Så jeg forstår det ikke ;) Ai spøg til side.

I fredags (vores første dag i weekenden) fik jeg lavet lidt blogrelaterede ting, blandt andet fik jeg taget lidt billeder af smykker – noget katten fandt meget interessant!

Ellers er ugens aftener gået meget med hygge, shopping, god mad (det kommer der nok lidt om en anden dag), drinks og ja, så var der da også tid til fredagsbrunch og lidt kulturelt moske-kigning.

Nu vil jeg så forberede mig på, at min kusine tager i lufthavnen… Og at mine svigerforældre ankommer. Jeps vi har lige 5 timer mellem de to besøg til at puste ud – det er ikke meget, men det skal nok gå, for det er dejligt med besøg:)

passionsfrugt

I denne uge genopdagede jeg min kærlighed til passionsfrugter. Havde helt glemt hvor godt de smagte, men efter at have fået en passionscocktail i sidste uge, så måtte jeg simpelthen have nogle. Og mums, jeg er stadig vild med dem. Og så er de lidt fine også. Synes jeg.

rød rose

Hele ugen har jeg gået og nydt synet af denne smukke røde rose. Og duftet til den. Det er altså pænhed på højt plan!

katten dufter til rosen

Selv katten syntes, at rosen duftede dejligt. Det er i hvert fald det, jeg tror, da jeg tog hende i at dufte til rosen mindst 20 gange. Her fangede jeg det på et billede. Synes det ser så kært ud. Tænk sig, selv katten tager sig tid til at stoppe op og dufte til roserne…

falafel

Der var også plads til en god falafelbox. Og de var perfekte. Sprøde udenpå og bløde indeni – slet ikke tørre.

new magazines

Så var det også ugen, hvor jeg fik nye forsyninger af magasiner hjemmefra. Min dejlige mor havde sendt disse magasiner med min kusine herned. Jeg glæder mig allerede til at læse dem. Allerhelst ved poolen – eller på stranden. Men i sengen dur også. Det var ikke det eneste, min mor havde sendt med! Jeg fik også det allerfineste tørklæde fra Armani, men det er så fint, at det skal have sit helt eget lille indlæg, har jeg besluttet. Så det kommer snarest. Promise.

en kat midt i fotostudiet

Som sagt havde jeg gang i et lille photoshoot med mine smykker i fredags, og det var altså utroligt spændende, når man var en lille kat. Så midt i skydningen af en af mine halskæder, ja så stod katten oppe midt i min opstilling. Og hun var ikke specielt interesseret i at hoppe ned igen. Måske hun gerne ville have været model? Jeg fik i hvert fald taget dette billede af miseren (pun intended).

pizza slice

Og så fik jeg den bedste pizza længe hos Cucina Mia. Nøj den var god. Sprød og lækker. Med friske og gode råvarer. Lige noget for mig.

IMG_6579

Der var som sagt også plads til et par cocktails denne uge. Her var jeg til Ladies Night med kusinen. Samme sted som sidst, jeg var af sted (det har jeg skrevet om her), og det var endnu engang en succes! Så jeg er glad.

Hav en fortsat dejlig weekend folkens!