Så forsvandt endnu en uge, og en ny har taget sin begyndelse. Puh. Det går stærkt i øjeblikket. Men det skal man jo ikke klage over, skal man? Slet ikke, når nu man har det godt. Omend jeg nogle gange godt kunne bruge en stopknap eller måske bare en slowmotionknap. Det kunne altså være ganske rart til tider.

Sidste uge var lidt en blandet landhandel af godhed og dårligdom. Var lagt ned med hoved- og mavepine samt virkelig voldsom svimmelhed et par dage, og det var knap så sjovt. Men der var også mange gode stunder. Som da vi var ude at prøve voksmodeller af vores vielsesringe, som skulle godkendes, så de endelige ringe kunne påbegyndes. De bliver så fine. Yay. Og så havde vi en helt fantastisk weekend i Fujairah, hvor vi sov i telt på stranden, grillede pølser og brød, smugdrak rødvin og snorklede ved Snoopy Island blandt fine, farvestrålende fisk. Det var skønt! Sådan virkelig. Balsam for sjælen.

Denne uge er også startet rart, så det tyder på en god uge forude – der er i hvert fald et par rare ting i vente, såsom en hyggeaften med mad og shopping med en skøn veninde i morgen. Og med disse ord vender jeg mig igen imod sidste uge med glimt fra hverdagen og vores telttur!

image

Når man er syg, så må man gerne spise både morgenmad (eggs royale) og lækker chokoladedessert til aftensmad, ikke sandt? Det var i hvert fald lige det, jeg havde lyst til den dag.

image

Yndlingsuldtot <3

image

Et glimt fra jobbet – selvdesignet invitation til åbning af Abu Dhabi kontoret sidst i marts.

image

Vi var som sagt ude at prøve voksringe, der var eksakte modeller af det design, vi har ønsket. Jeg tror, at de bliver sindsygt fine. Jeg kan i hvert fald næsten ikke vente på at hente de rigtige ringe!

image

I weekenden prøvede vi noget nyt. Vi tog på telttur til Fujairah, hvor vi sov på stranden. Det var super hyggeligt og sjovt. Og helt sikkert ikke sidste gang, vi tager på telttur!

image

At vågne til denne udsigt og lyden af bølgeskulp. Det bliver ikke bedre!

image

Vi spillede strandtennis, læste, grillede pølser og brød, smugdrak vin i papkrus, sludrede, holdt i hånd og nød livet i gevaldig grad. Alt blev glemt. Og lørdag formiddag brugte vi på at sole os og snorkle ved Snoopy Island, hvor der er fyldt med farvestrålende fisk og koraller. Et yndlingsspot i UAE!