Hej derude,

Jeg håber, at I nyder jeres weekend?

Er det ikke lidt vildt, at der allerede er gået endnu en uge? Det går rigtig stærkt lige nu, synes jeg. Vi har haft meget at se til, den sidste lange tid. Både i forhold til arrangementer og i forhold til arbejde – selvom det ikke længere er ligeså stresset på arbejdet for mit vedkommende. Heldigvis. Det gode ved, at tiden går så hurtigt er, at nu er det lige straks december, og jeg ELSKER jul. December er en dejlig måned. For julen lyser så skønt op midt i den mørke tid (som dog ikke er så slem, kold eller våd hernede). Jeg har altid været jule-freak, og er ikke vokset det mindste fra det, selvom jeg nu er 28. Så den har stået på julesange de sidste par uger. Der er pyntet op til jul i lejligheden (nej hvor jeg dog savner alt min fine julepynt derhjemme – heldigvis har vi lidt hernede) og chokolade-julekalenderne venter bare på, at vi får begyndt… Desuden betyder det, at tiden løber blot, at juleferien kommer det tættere på, og det gør mig bare glad, da det betyder, at jeg snart skal hjem til mine forældre, bedstemor og venner! Weee…

Denne uge har ellers været rigtig rar. Den startede jo, som sidste uge sluttede, nemlig med Formel 1, da vi havde taget en fridag fra arbejde søndag (vi arbejer jo søndag-torsdag hernede), så vi kunne se selve løbet, som vi havde ventet på hele weekenden. Og der var jo også The Who koncert bagefter. Så det var en god dag. Mandag var til gengæld hård. Vi var trætte ovenpå en så begivenhedsrig weekend. Og den træthed har egentligt holdt lidt ved hele ugen. Selvom den ikke fik lov at fylde ret meget, da vi tirsdag var ude at spise med en flok venner, hvor vi fejrede en 30 års fødselsdag. Den samme fødselar fejrede vi så igår aftes, hvor han holdt fest.

I dag skal vi så have hentet danske julevarer, som vi har bestilt. Noget man kan hver jul hernede. Og selvom vi ikke skal være her i julen, så ville vi ikke lade chancen for at købe rullepølse, leverpostej, rejer, sild og rigtige danske hotdogpølser gå fra os! Vi skal bare lige tage os sammen.

Her er lidt små glimt fra, hvad ugen ellers har budt på:

IMG_7859

Lars fandt disse fine små, organiske æbler i vores favorit-supermarked. Eller det passer ikke helt. Det var vores faste grøntsagsmand i supermarkedet, der gav Lars en smagsprøve, og de var så gode, at han købte en pose med hjem. Og de er virkelig gode! Og så kære. Og de er virkelig mini – måske 3-4 cm høje.  Håber I lidt kan fornemme det på billedet, hvor de står ved siden af en abrikos, som cirka er en halv gang større + lidt mere nok. Det er dukkestørrelse-æbler ;)

IMG_7781

Vi var virkelig heldige med vejret til Formel 1. Det var klart solskin alle dage og der var de smukkeste solnedgange over banen, som I kan se her. WOW siger jeg bare.

IMG_7472

Jeg prøvede en ny ice tea fra the berry company. Jeg har aldrig set dem før, men den smagte rockergodt! Og der findes flere forskellige slags, som jeg gerne vil prøve. Jeg kender bare kun et sted, de har dem, og det er hos vores lokale doner-mand så….

IMG_7469

Jeg hentede manden fra arbejde og nød de fine spejlinger i vandet fra skyskraberne.

IMG_7860

Så havde jeg lige en dag, hvor det blæste meget og koldt fra morgenen af, så jeg fik lyst til at have strik og tørklæde på.. Og så gik jeg helt i striber. Jeg er faktisk ret glad for striber. Det ser så fint ud, synes jeg. Og strikken er en yngling med de klassiske sort-hvide striber.

IMG_7474

Så var vi også lige et smut forbi Baskin’Robbins, hvor jeg fik en scoop cookie dough chocolate chip is med kvaste kitkats som topping. Ikke en dårlig kombo! Den kunne jeg godt hoppe på igen.