Så gik endnu en uge. Den gik stærkt. Muligvis fordi jeg har haft besøg af min “søs”. Elsker besøg hjemmefra, og sådan et venindebesøg er fantastisk, fordi det betyder masser af tøsehygge med dem, jeg savner derhjemme. Det betyder også, at der sker lidt mere, end der gør på en almindelig uge, og kombineret med arbejde, så flyver dagene altså af sted. Men på en dejlig måde – vil jeg gerne lige understrege!

Denne uge har stået på masser af hygge, sludren og god mad. Det har været en perfekt tøseuge med alt, hvad det indebærer af gode ting. Jeg er vild med det.

image

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ret vild med bobleplast – eller at poppe dem. Lyden. Følelsen. Det er bare sjovt. Og afstressende på en eller anden måde – weird, I know! Men mine kolleger kender min svaghed, så søndag fik jeg et helt ark at gå amok på. Jeg havde en fest. En lille privat og lukket en. Uforståelig for andre. Tror jeg. Men jeg havde en fest.

image

Mandag – efter endt arbejdsdag – stod på shopping i Dubai Mall, lækker sushi og kølig hvidvin. Besøget skulle jo ligesom fejres behørigt. Og så så vi også fint lysshow på Burj Khalifa.

image

LED lysshowet på Burj Khalifa var virkelig spetakulært. Imponerende hvad de finder på gang på gang hernede.

image

image

image

Tirsdag aften stod den på bobler og lækker, lækker ost på Cafe M, Media One Hotel. Og så stod den på tøsesnak – masser af det! Det var lækkert og mega hyggeligt.

image

Min veninde havde dejlige gaver med til os – chokolade og vin <3 Fra hende og fra en fællesveninde, som jeg har hjulpet med at få lavet den fineste vielsesring til hos min lokale pusher (det skal der nok komme lidt om)..

image

Det var også ugen, hvor jeg fik af vide, at jeg var blevet ekstra-moster til denne lille finhed. Hun har fået det smukke navn Caroline og jeg glæder mig til at møde hende. Hendes mor er en dejlig, dejlig veninde fra kandidattiden.

image

Fredag gjorde vi os fine for at tage til fredagsbrunch på den japanske restaurant Zuma – som er blevet til lidt af en favorit hos mig.

image

Og fredagsbrunch på Zuma er en virkelig god ide! Boblerne er gode og kolde, maden er fantastisk – en smagsoplevelse uden lige… Og når man så er i selskab med sin ‘søs’, så bliver det ikke meget bedre.

image

Golden Chocolate Treats – MUMS!

image

Dagen i dag (lørdag) startede vi med lækker morgenmad (egg royale og frugt) på Café Bateel.

image

Hvorefter vi fortsatte med wellness – massage, jacuzzi, steam, sauna… Så lækkert og afslappende. En ret perfekt måde at slutte en fantastisk uge på!

En uge, der har stået på masser af tøsehygge, god mad, tøsesnak og bobler. Det bliver bare ikke bedre – og det er lidt øv, at vi snart skal ud at have det sidste måltid sammen i denne omgang, for i nat flyver min Lisa hjem til hendes Jacob. Og så må jeg jo bare glæde mig til næste gang, vi ses <3