God søndag derude,

Håber I nyder weekendens sidste dag?

Her har weekenden været dejlig – men for kort! Eller også er det bare manglen på søvn i nat, der får den til at syne alt for kort. Det er meget pausibelt. For 4 timers søvn blev det til. Inden jeg skulle op og på arbejde. Men det var det hele værd. For den manglende søvn skyldtes en helt fantastisk koncert med Robbie Williams i Abu Dhabi igår aftes! WOW hvor er han bare god live. Så stort. Men der kommer et helt indlæg om koncerten snarest.

Resten af weekenden har også været god – vi startede (som jeg skrev i torsdags) weekenden med firmahavefest med Xworks – altså det firma jeg arbejder i. Og det var simpelthen en super hyggelig aften. God mad, sjove lege som alle gik op i, kølig hvidvin og dejlige temperaturer, så vi kunne nyde livet ude i haven hele aftenen. Dejligt.

Fredag slapppede vi af – det trængte vi til. Lørdag startede vi så med at Lars skulle ud at køre racerbil. Hvilket var en stor oplevelse at dømme efter smilet bagefter i alle tilfælde. Efter at have gjort klar til endnu en uge, smuttede vi så til Abu Dhabi til koncert.

Nå men nu må jeg hellere stoppe med min pludren – trætheden er ved at tage over og kræver, at der snart skal slappes HELT af… Derfor kommer her ugens glimt fra hverdagen. Og jeg ved det godt. Dette indlæg er en dag forsinket, men jeg kunne ganske enkelt ikke nå det igår.

image

Jeg fik i sidste uge bagt disse dejlige, hjemmelavede madmuffins med spinat, peber, rødløg og skinke. De er et hit til madpakken! Både hos mig og Lars.

image

Smuk morgen hvor skyerne hang lavt. Meget lavt. Elsker det. Synes det bliver sådan lidt eventyrligt, og som om, at man bor i skyerne. Pretty Pretty.

image

I onsdags mødtes jeg med min svenske veninde til en omgang lækker sushi og masser af tøsesnak og sladder. Det er simpelthen så skønt, at jeg har fået mig et par rigtig gode veninder hernede. Det sætter jeg stor pris på.

image

Lige et fint lille billede af de lækre chokoladecupcakes, som en kollegas hustru havde bagt til firmahavefesten i torsdags. De smagte så godt. Og er vild med de fine flag – som en af mine andre kollegaer havde lavet.

image

Lige et lille glimt af matchende buksesæt og neglelak – og min fine cocktailring fra Jewlscph, som jeg er helt vild med.

image

Fra Lars’ raceroplevelse igår – han kører som nummer to efter den gule bil. De gule biler fungerede som pacecars.

image

Bare lige et enkelt lille glimt fra Robbie Williams koncerten i Abu Dhabi i aftes. Det var altså stort! Først kommer Rollings Stones, men dernæst denne koncert. Hold nu op hvor kan han entertaine.

Hav en fortsat god dag! Nu vil jeg smide mit trætte korpus over på sofaen, hvorfra jeg vil forsøge at mobilisere kræfterne til at komme i seng. Vi skrives ved.