Så blev det endnu engang lørdag. Ugens sidste dag. Nogle gange synes jeg stadig, at det er vildt underligt, at lørdag er blevet vores sidste dag i ugen. Kan slet ikke forholde mig til det. Det er jo 100% indgroet i mig, at det er søndag, der afslutter ugen. Men jeg er blevet bedre til det.

Denne uge har ikke budt på så meget, da jeg har været syg og ellers har været på arbejde – hvilket så tog de fleste kræfter. Dog blev det til en rigtig dejlig datenight torsdag aften med Lars. Og det var virkelig rart, da han jo var afsted til julefrokost igår aftes/nat, og han har arbejdet på en opgave alle aftener denne uge, og allerede her onsdag morgen tager han til Danmark igen – og er væk i hele 9 døgn :(

Men netop fordi ugen ikke har budt på så meget, så er der heller ikke så mange glimt fra hverdagen i denne uge – og dem der er består faktisk mest af mad, mad og så en gang karbad…

image

Allerede i søndags havde jeg det ret skidt om eftermiddagen og om aftenen, men det lykkedes mig stadig at producere en dejlig omgang broccolisalat med æbler og bacon, samt karrytunfrikadeller. Et sikkert hit hver gang – også hos Lars!

image

Ramt af feber og alt det andet en omgang influenza nu byder på, lå jeg i sengen et par dage, men jeg var ikke alene. Vores lille Ruby var en fast sengekammerat, og allerhelst helt oppe ved hovedet, så hun lige kunne snuse til mig engang imellem. Det virkede virkelig som om, at hun tjekkede mig ind imellem, og når hun så kunne konstatere, at jeg stadig var dårlig, så kunne jeg lige blive nusset lidt. Det var faktisk ret hyggeligt.

image

Onsdag aften, efter at have hvilet et par timer efter arbejde, fik jeg lavet denne dejlige salat til os – fyldt med gode ting og sager som avocado, vindruer og hindbær, og selvfølgelig med friskgrillet kylling der blev plukket og puttet over salaten. Mums.

image

Fredag aften var jeg jo alene hjemme, da Lars var til julefrokost. Så der blev tid til karbad. Rigtig rart ovenpå en omgang sygdom. Det er bare luksus, synes jeg. Det med at kunne ligge og boble i et skumbad. Det nyder jeg virkelig. Selvom jeg dog gerne så, at badekarret var lidt større.

image

Resten af aftenen gik med hyggemad, snolder i form af after eight og snebolde (nogle af mine favoritter) og film på netflix – i sofaen sammen med katten. Slet ikke nogen dårlig fredag aften!

I må have en dejlig lørdag derude – jeres første dag i weekenden og min sidste! Nyd det!

Nu vil jeg prøve at få liv i ham der Lars…