Godsøndag derude,

Håber I nyder jeres weekend?

Det gjorde jeg – til fulde! Faktisk så meget, at jeg valgte, at mit normale Glimt fra hverdagen-lørdagsindlæg måtte vente til i dag. For Lars og jeg havde en HEL dag sammen igår, hvor vi bare hyggede os sammen. Og det var så RART! Han arbejdede nemlig også det meste af fredag, og om aftenen var vi ude at spise med nogle venner. Hvilket var så hyggeligt. Men med en uge, hvor Lars ikke har været hjemme tidligere end kl 20, så trængte vi (nok mest mig) til kærestetid lørdag, så det var altså det, den stod på igår.

Så nu er jeg tanket op til endnu en uge, hvor Lars kommer sent hjem grundet travlhed på jobbet, mens jeg faktisk har tidligere fri grundet Ramadan (som jeg skrev om her). Men så kan jeg rigtig forkæle ham med god mad – uden at jeg skal stresse over det. Og det er da også meget rart, At al tid til at være sammen så må vige, det må jeg jo bare tage med. Staklen kan jo ikke gøre for, at de er oversvømmet med sager lige nu.

Som I nok kan fornemme en smule, så stod sidste uge i høj grad på arbejde og for mit vedkommende også alt det praktiske derhjemme, men vi fik da også trænet tre morgener, og der blev da også tid til hygge både torsdag aften, fredag aften (med vennerne) og hele lørdag. Så selvom hverdagene bestemt ikke bød på kvalitetstid overhovedet, så var det ikke en dum uge. Slet ikke.

Og nu til ugens små glimt fra hverdagen – en uge hvor jeg ikke har fået taget ret mange billeder, da der ikke er sket så meget, hvilket betyder, at der ikke er så mange små, rare glimt, men sådan er det jo nogle gange.

image

The “troubles” of having a cat. Jeg mente, at det var hvide jeans, som jeg gerne ville have på på arbejde, Ruby mente, at det var en dejlig lille seng. Jeg vandt dog. I sidste ende. Hahaha. Hvor jeg dog knuselsker den lille uldtot!

image

Havde – nok for første gang – et af de der “perfect avocado”-moments i sidste uge, da jeg skulle lave en suveræn god mango og avocado salsa. Den var så god, at den er på menuen igen denne uge.

image

Lars arbejdede sent hele sidste uge – uden undtagelser – så torsdag aften skulle vi hygge lidt ekstra sammen (da han også skulle arbejde fredag (vores lørdag)), så den stod på vores yndlingsdelivery Phad Thai og rødvin, samt en god film. Det var hygge!

image

The “trouble” of having a cat vol. 2 – når man forsøger at arbejde, mens katten mener, at det er tid til at hygge, så er det bare som om, at det med at borde er forbudte for katte bliver ignoreret… Gang på gang på gang. Så jeg gav op, nussede hende og arbejdede. Det der med lydighed arbejder vi på en anden dag.

image

Fredag aften skulle vi ud at spise med nogle af vores venner, og valget faldt på restauranten Mistral. Vi havde aldrig prøvet den før, men buffet’en var lækker, og hotellet var Movenpick Ibn Battuta, hvor en af vores yndlingsrestauranter ligger under de mange fine lanterner – nemlig Shanghai Chic. Men Mistral kan også godt anbefales. Vi var der til deres Surf & Turf buffet. Og det var lækkert. Og åh hvor jeg elsker de lanterner!

image

Jeg elsker chokolade. Og jeg elsker små fine desserter. Her er 3 desserter der kombinerer de to. Og jeg var en lille smule i himlen. Så Mistral kan altså godt lave gode desserter også – kan jeg lige melde. Så ja, desserterne stammer fra fredag aften.

Det var det for denne gang. Hav en skøn aften§