Så fløj endnu en uge af sted – og sikke en uge det har været! Den startede i Dubai og slutter i Danmark – og hold nu op hvor er det ufatteligt dejligt at være hjemme på juleferie her hos mine forældre. Jeg kan mærke glæden helt ind i maven! Så dejligt er det.

Ugen startede som sagt i Dubai med 4 dages arbejde – hvor der var fuld knald på, for jeg skulle jo være klar til juleferie, og det lykkedes da også. Også hjemme var der travlt, for vi skulle jo gøre klar til at rejse hjem, så der skulle handles de sidste julegaver, købes småting, vaskes tøj, sørges for det sidste i forhold til Ruby’s pasning og så skulle der selvfølgelig pakkes også. Men det hele lykkedes. Heldigvis. Og som tidligere skrevet, så landede vi i Billund torsdag formiddag.

Så de sidste dage har stået på juleforberedelser og hygge med mine dejlige forældre – nej hvor jeg bare nyder at julehygge. Også selvom vi har skullet nå lidt af hvert. Det er bare rart at være hjemme. Og så er der bare en anden julestemning herhjemme i Dk, end der er i Dubai, selvom jeg faktisk synes, at Lars og jeg har været ret gode til at julehygge sammen med kalenderlys, julekalender på computeren, julemusik og adventsgaver. Men det er bare stadig lidt noget andet herhjemme. Sådan er det. Det er stemningen udenfor. Den er bare ikke så julet i Dubai. Selvom jeg nu stadig synes, at Dk er urimeligt koldt ovenpå Dubai’s “kulde” :)

Dog er jeg ret sikker på, at jeg glemmer alt om kulde senere i dag, da de dejligste af alle de dejlige kommer til julefrokosthygge hos os. Mine bedste veninder og ven + Lars kommer allesammen hjem til mine forældre her i eftermiddag, og så skal vi ellers bare hygge, snakke, spise god mad og drikke vin! Kæft hvor jeg dog glæder mig! Til at se dem. Til at sladre løs hele aftenen. Til bare at hygge i det bedste selskab! For det er de. Det er næsten en gentagelse af sidste års nytårsaften (som var den bedste nogensinde) – altså bortset fra at Lars er her denne gang. Og det er jeg glad for, at han er.

Nå men her kommer lidt glimt fra hverdagen i denne uge, som både har stået på den vildeste, tungeste chokoladekage, kundejulegaver, adventsgaver og masser af julehygge:

IMG_8192

En af vores samarbejdspartnere på arbejdet sendte os denne helt fantastiske chokoladekage som en julehilsen. Den var fyldt med mørk chokolade, knas og mere chokolade. Den var fantastisk. Men tung. Mums! Og også ret pæn.

IMG_8186

Jeg startede ugen med at lave julekurve til de vigtigste kunder – en lille julehilsen fra Xworks. Jeg synes faktisk, at de blev ret fine. Var ude at handle ind til dem i torsdags – slet ikke dumt. Kan godt lide, at min job har denne slags småopgaver ind imellem. Det er hyggeligt. Og det fede ved at sidde med alt indenfor marketing. Fik jeg sagt, at jeg er ret glad for mit job!?

IMG_8185

Jeg fik endnu engang en super fin adventsgave af Lars – lækre sager fra L’Occitane en Provence og et fint armbånd, der allerede er blevet en favorit!

image

Jeg har tidligere skrevet om, at det er begyndt at være ret koldt hernede om morgenen og aftenen (omkring 17-20 grader nogle dage) i Dubai, og selvom det selvfølgelig ikke er koldt i forhold til danske standarder, så er det stadig mere end en halvering i temperaturen fra hvad vi er vant til. Så på den måde er det jo faktisk samme dyk, som i Dk. Jeg vil dog meget gerne indrømme, at det stadig er væsentligt bedre dernede! Vi behøver ikke mere end en trøje for at holde varmen.  Og her i DK har jeg brug for alt det varmeste tøj, jeg ejer, og en kæmpevarm vinterjakke for at klare mig (ja, jeg er nok blevet endnu mere kuldskær af at bo i Dubai). Men det jeg egentligt ville vise var, at jeg/vi ikke er ene om, at synes, der er blevet køligere! Bare se her. Der er nemlig tæpper på stolene, så man kan holde varmen udenfor om aftenen på flere cafeer i Dubai i øjeblikket! Hahah. Præcis som i Dk om efteråret og foråret.

image

Da vi fløj hjem fra Dubai havde vi en mellemlanding i Amsterdam, der var utrolig regnvåd – og som jo desværre bare var en forsmag for, hvad vi havde i vente herhjemme i Dk. Men oppe over de regnvåde skyer var der smukt! Som i virkeligt smukt!

image

Jeg blev hentet af min søde far i lufthavnen, og det var fantastisk at se ham igen. Min mor var på arbejde, så hende måtte jeg vente nogle timer med at se. Men årh jeg var lige ved at græde, da jeg så ham. Savner virkelig mine forældre, når jeg er så langt væk i så lang tid af gangen. Vi er nemlig ret tætte. Min far og jeg tog en tur til Ribe, hvor vi fik kigget lidt butikker, købt lidt julegaver og lidt andre småting, og så blev jeg sulten. Så det blev en lille tur forbi Postgaarden, hvor vi fik lidt smørebrød. Mums!

image

Jeg fik den lækreste mad med roastbeef, remoulade, ristede løg og andre gode ting. Sammen med en hyldeblomstsaft. Og så hyggede vi os ellers bare. Samtidig med at jeg fik varmen igen. For ih hvor er det dog koldt at komme hjem! Også selvom det faktisk er ret mildt herhjemme – men utroligt vådt! Det var simpelthen bare så hyggeligt med en lille far-dattertur :)

image

Derhjemme ventede der fine overraskelser til mig – en pakkekalender med gaver til de sidste dage indtil jul. Så fint altså. Jeg elsker det. Og føler mig så overdrevent heldig. Har altså de bedste forældre. Punktum!

image

image

image

Her er de første 3 utrolig fine gaver fra min pakkekalender – snebolde (favoritter), gode sokletter i fine farver og en super flot træningstop. Arhmen altså, er jeg ikke heldig? Er så glad.

image

Der ventede også lækre selvforkælelsesting fra Lene Bjerre fra min moster – så jeg glæder mig til at skulle i karbad, når vi igen er i Dubai. Det bliver skønt! Og så var der også den sødeste lille uglenøglering fra min mor. Er jeg heldig eller hvad?

image

Der er blevet købt lækkerier ind  – chokoladeovertrukne pebernødder og chokotrøfler. Lovely!

image

Det var også fantastisk at se familiens lille hund, Sofus, igen. Han er bare min ynglingshund i hele verden. Så sød og sjov og fyldt med personlighed. Ham savner jeg bestemt også meget, når jeg er væk. Og det er rart at se, hvor glad han bliver for at se mig også.

image

Jeg er også blevet forkælet med grillet flæskesteg med super sprøde svær. Det var så tænderne løb i vand.

image

Og så har jeg fået det dejligste julekort fra min dejlige Else-mor. Min mors veninde, der er blevet en del af familien og min ´reservemor´. Jeg elsker gammeldags julekort. Der er bare noget særligt ved håndskrevne julekort. Det er lidt synd, at det er ved at gå helt af mode med den slags, synes jeg.

image

Fine negle med guldglimmer – klar til julehygge.

image

Så er jeg klar til gæster med ny fin, meget sart rosa striktrøje, nederdel og sneakers. Og uh hvor jeg glæder mig. Og nej, hvor er det dog bare fantastisk at være hjemme hos mine kære!

Hav en dejlig lørdag derude. Jeg håber, at jeres bliver ligeså god som min!