God mandag-morgen derude!

I lørdags lovede jeg, at der ville komme en forsinket udgave af ugens glimt fra hverdagen, og den kommer altså i dag. For selvom jeg havde regnet med, at jeg ville lave det igår, så var overskuddet der ikke. Følte mig helt mast ovenpå et hårdt og tidligt på gensyn, samt en lang arbejdsdag. Også emotionelt. Så aftenen foregik på sofaen med phad thai og netflix. Det var rart.

Men nu tilbage til (sidste) uges glimt fra hverdagen, som måske nok kommer et par dage for sent, men til gengæld der tale om en ekstra lang udgave. For sidste uge var nemlig usædvanlig dejlig! Og fyldt med gode oplevelser og dejlige mennesker. Vi havde jo besøg af mine elskede forældre, og det nød jeg i fulde drag(eller bør nok skrive vi, for Lars virkede også ret godt tilfreds).

Der var både plads til hyggeligt marked, ørkenophold, hyggelige middage, gåture, shopping, smykker (!), familietid, fredagsbrunch, store bøffer og meget mere (har helt opgivet at vise jer glimt fra det hele). Alt sammen med 3 af mine ynglingsmennesker. Så for at være ærlig, så var det en allerhelveds rar uge!

IMG_9800

Sidste fredag tog jeg mine forældre med til mit ynglingsmarked her i Dubai. Det hedder Ripe Market og bliver i år afholdt i Zabeel Park om fredagen. Her kan man bl.a. købe økologisk frugt og grønt, samt alt muligt forskelligt kunsthåndværk og puller fra en masse boder. Det er så hyggeligt! Man kan også købe frokost derude, som man så kan sidde og spise i solen.

IMG_9802

Vi købte blandt andet ind til en super lækker salat – alt sammen økologisk og super lækkert!

IMG_9806

Jeg havde taget et tæppe med, så vi kunne købe frokost derude og så sidde og nyde både solen og den gode stemning i parken. Det summer nemlig derude i weekenderne lige nu. Ikke kun pga. markedet, selvom det bestemt bidrager til hyggen, men fordi det er godt udevejr i øjeblikket! Vi endte med at købe to lækre hummus’er med henholdsvis granatæblekerner og jalapenos, samt en tabouleh, hos The Hummus House. De var sindsygt gode! Og så fandt vi brandvarme, nybagte brød i en anden bod. Mums. Det var godt. Og super hyggeligt!

IMG_9809

Familieselfie :) Det armbånd, man lige kan ane, købte jeg derude. Det er agat. Super enkelt og fint, synes jeg. Og så kostede det kun 40 AED.

IMG_9823

Jeg elsker det her billede! Det fylder mig med dyb ro. Og jeg genkalder den dybe glæde, som min krop og sjæl var fyldt med, hver eneste gang jeg kigger på det (og jeg har det altså som baggrund på min mobil, så ser det ret ofte). Det er taget sidste lørdag, hvor Lars og jeg havde overrasket mine forældre med en overnatning i Liwa’s smukke ørken, på det fine Tilal Liwa Hotel. Som virkelig ligger midt ude i ørkenen. Vi startede med et par timer ved poolen – det her var vores udsigt. Smukkere bliver det da nærmest ikke!

IMG_9825

Værelset var pyntet romantisk op – det var virkelig fint med ægte roseblade og fine svaner på sengen.

IMG_9826

Der var også en flaske bobler, chokoladekage og chokoladeovertrukne jordbær. Dem hyggede vi med før og efter den fine 4-retters middag! Vi havde jo to værelser og dermed to gange af det hele. Det var så hyggeligt! Jeg har mange flere billeder på mit kamera, så regner med at få lavet et helt lille indlæg om vores ophold i Liwa snarest. For det var virkelig en lækker oplevelse, som jeg kun kan anbefale (og vi havde endda købt en deal)!

IMG_9897

Vi fik også lavet tarteletter en dag, min mor og jeg. Selvom vi ikke havde held af at finde hvide asparges, så vi måtte nøjes med de grønne, så smagte det ret fantastisk!

IMG_9874

Da mine forældre og jeg var en tur i Dubai Mall en aften, så spiste vi på Cheesecake Factory, da de også er fan af deres megafantastiske cheesecakes. Desværre kom vi til at overspise i nachos og hvidløgs- og parmasanbrød, så vi kunne ganske enkelt ikke spise dessert. Heldigvis kan man købe cheesecake to go, så det gjorde vi selvfølgelig. Og vi nød dem, da vi kom hjem!

IMG_9914

Vi var ikke de eneste, der nød at have besøg! Det gjorde vores lille kat Ruby også. Hun knyttede hurtigt bånd til både min mor og far. Og hun blev helt vild med at komme med dem ud på altanen i hendes fine, røde sele, hvor hun kunne nyde solen, og kigge ned på alle de små ting 200 m nede. (Er stadig tosset bange for at hun skal falde over rækværket, hvis hun skulle forsøge at hoppe derop, men med selen går det. Er dog en smule bekymret stadig for, at hun skal smutte ud, når døren er åbnet, selvom vi passer på, men nu har hun fået smag for at være ude, så nu prøver hun endnu mere = flere mareridt forude for Pernille her.)

IMG_9998

Som sagt, så knyttede Ruby sig hurtigt til mine forældre. Her putter hun ved min far, imens vi så Mord uden grænser. Er det ikke bare for sødt?

IMG_9923

I torsdags startede vi weekenden med lækkert oste- og skinkebord. Selvfølgelig ledsaget af rødvin. Det var godt. Og så sad vi ellers bare og hyggesnakkede og hyggespiste i 3 timer. Bedre bliver det ikke.

IMG_9995

I fredags var det tid for mine forældre til at indkassere deres julegave, nemlig fredagsbrunch på Imperium, der ligger på hotellet Jumeirah Zabeel Saray ude på palmen. Det var simpelthen bare helt rigtigt. Vi har været der før, blandt andet med min kusine, og vi er vilde med stedet. Det er så storslået en sal, man sidder i, og maden er stillet fantastisk smukt op. Og så er der bare uendeligt meget at vælge imellem. Mine forældre var vilde med det. Vi hyggede os. Og jeg gik amok i desserterne. Så det var bare perfekt.

IMG_9980

Her prøver min dejlige mor friske østers og champagne for første gang (altså østers, ikke champagne – det har hun fået mange gange før), og hun kunne godt lide det. Det kunne jeg faktisk også. Overraskende nok. For det plejer jeg ikke!

IMG_0015

Der var som tidligere skrevet også tid til shopping, og jeg kom blandt andet til at købe en ny duft. Denne fra Chloe er dejlig mild og diskret. Det kan jeg godt lide.

IMG_0020

Jeg kom også til at købe disse hæle. Faldt simpelthen for dem med det samme. Det var det sidste par, det var min størrelse, og så kostede de kun 200 AED, så måtte simpelthen have dem. Der var ingen vej udenom. De ser ikke sådan ud på det her billede, men de er helt sorte! Og rigtig gode at have på. Synes faktisk Ecco er blevet vildt gode til at lave smukke sko de seneste år.

IMG_0022

Ruby var mere interesseret i posen. Det var jeg ikke. Så det var et perfekt match.

Det var alt, I får, for den 25øre ;) Det blev en lidt lang omgang glimt fra hverdagen denne gang, jeg håber I så med hele vejen!? Og så er det endda kun en brøkdel af alt det, jeg har fået taget billeder af under mine forældres besøg.

Hav en dejlig dag derude – håber I slipper for mandagsblues!