God lørdag derude, jeg håber, at I nyder jeres weekend, og at ugen der gik har været mild mod jer. Min uge har for såvidt været ganske fin, omend der har været nogle ting på jobbet, der har drillet og irriteret (I ved på den der måde, hvor det er svært at gøre fra eller til, fordi vi er afhængige af andre), og samtidig er der denne weekend den helt store familiekomsammen på min mors side. Noget jeg elsker, og som jeg nu går glip af for tredje gang, og det går mig lidt på. For jeg savner jo min familie.

Men ellers har det som sagt været en fin nok uge. Der både har budt på alenetid og weekendhygge med kæresten, samt drinks med venner.

Og med denne lille indledning er vi nu klar til ugens glimt fra hverdagen, der i denne uge er en kort udgave. Jeg har åbenbart været dårlig til at få taget billeder denne gang.

image

I søndags var kæresten med drengene ude at se bold og drikke et par øl efter arbejde, hvilket betød, at jeg havde en aleneaften. Den blev brugt på at skype med en kær veninde, samt mine forældre. Den bød også på lækker sushi og et afsnit serie. Og selvfølgelig tid sammen med verdens bedste kitkat. Slet ikke dårligt.

image

Verdens bedste kitkat har de allersødeste måder at gå helt kold på. Vi kan ikke lade være med at tage billeder af hende.

image

Torsdag havde vi hjemmedateaften, hvor vi lavede hjemmelavet pizza, så film, spiste chips med holiday dip og vi startede aftenen ud med kolde corona’er ude på altanen med katten i snor. Det var så hyggeligt.

image

Fredag skulle Lars arbejde, men om aftenen tog vi ud at spise på en italiensk restaurant, der hedder Frankie’s. Maden er super lækker og stedet hyggeligt med live musik. Først fik jeg ravioli med and, og til dessert moderne tiramisu. Det var lækkert. Bagefter mødtes vi med venner til et par øl – og en fodboldkamp, som vi dog ikke fik set, da signalet røg. Men hyggeligt var det nu stadig.

image

I morges var vi lidt matte i sokkerne, så vi har taget det stille og roligt i dag. Nu er den snart 15 hernede, og jeg sidder og blogger med den fineste udsigt oppe i vores fællesrum øverst i bygningen. Ikke en dårlig udsigt.