Jøsses. Så gik der lige en uge uden lyd fra mig. Det havde jeg ikke regnet med. Altså, jeg var jo godt klar over, at jeg ikke ville have nogle ledige minutter i løbet af F1 weekenden, og jeg vidste også godt, at mandag aften og hele tirsdag ville blive prioriteret til familietid, inden mine forældre igen satte kursen mod det kolde (og våde) nord, men at jeg slet ikke ville have hverken kræfter eller overskud til at blogge resten af ugen, det kom som en overraskelse for mig! Men nu er jeg tilbage – godt nok halvsyg, men i det mindste er jeg ved at være udhvilet igen og med overskud på kontoen til igen at blogge. Yay!

Forrige uge var meget presset. Der var virkelig meget, der skulle nåes. Som i virkelig meget. Men det hele lykkedes. Til sidst. Og vores store F1 event blev en succes. Heldigvis. Og selvom det var hårdt. Så var det en stor oplevelse. Og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at dele det hele med mine forældre og Lars. Det var stort! Vi fik virkelig en på opleveren, og vi havde også tid til at hygge os bare os 4. Faktisk var det så fin en oplevelse, at jeg vil lave et lille indlæg dedikeret kun til F1 og vores oplevelser der, så det bliver en anden dag, for lige nu skal det handle om små glimt fra hverdagen de sidste 2 uger! For selvom F1 har fyldt meget – og da også lige sniger sig ind herunder – så er det ikke det eneste, der er sket de sidste uger, og det er de ting, jeg vil fremhæve lige nu.

Så velkommen til endnu en omgang glimt – denne gang for 2 uger.

image

Tirsdagen inden F1 blev vi pludseligt overrasket af et voldsomt regnvejr, der varede længe nok til at gøre os lidt nervøse, da jeg skulle bruge hele onsdag på at klargøre den båd, vi skulle bruge til vores F1 event. Heldigvis stoppede det igen! Men onsdag var ret overskyet. Dog uden regn.

image

Der blev pakket billetter – af flere omgange.

image

En blanding af travlhed og voldsom stress gjorde det virkelig svært for mig at sove i ugerne op til F1, så tirsdag aften ovenpå regnforskrækkelsen foreslog min mor mig at tage et glas vin på sengekanten, så det gjorde jeg – sammen med Lars. Og det hjalp. Lidt. Og så var det bare mægtigt hyggeligt.

image

Et familieselfie fra torsdagens Pit Walk til F1 i Abu Dhabi – mine alleryndlingsmennesker i hele verdenen!

image

Smuk solnedgang fra båden i Yas Marina, hvor vi torsdag aften holdt en soft opening – en generalprøve om man vil. Og det gik super godt. Ligesom resten af weekenden.

image

Lidt glimt fra en formidabel F1 weekend, hvor der foruden arbejde var plads til masser af hygge og fede oplevelser! Som nævnt længere oppe, så kommer der senere et helt indlæg om F1 oplevelsen.

image

image

Mandag aften holdt vi en lille julefrokost, Lars, mor, far og jeg. Med sild, æg og rejer, rigtige (svine)frikadeller og spegepølse – og selvfølgelig med Carlsberg til. Rigtig dansk. Rigtig hyggeligt. Så fik jeg alligevel en smule jul med mine forældre i år også. Og det var tiltrængt!

image

Tirsdag morgen havde vi en langsom start på dagen med morgenmad og hygge på altanen – mor, far, Ruby og jeg. Lars måtte arbejde. Jeg havde taget en fridag ovenpå al travlheden. Mest fordi jeg virkelig havde brug for et lille ekstra skud kvalitetstid med mine forældre, inden de skulle hjem igen. Det har nemlig virkelig ramt mig, at jeg ikke skal være sammen med dem i julen i år!

image

image

image

image

Efter en afslappet formiddag på altanen og ved poolen fortsatte vi med en lækker frokost på Zuma – et sted hvor mine forældre er ligeså vilde med maden og smagsoplevelserne, som jeg er. Og endnu engang var det fantastisk!

image

Når min fine Kate Spade taske matcher stolen perfekt, så er man da nødt til at tage et billede, ikke?

image

Vi var også ude at kigge på brudekjoler – for første gang! Det var ret stort. Og en vild oplevelse at se mig selv i brudekjole for første gang – det gav altså en lille klump i halsen. Det gjorde det vist også hos mine forældre.

image

image

image

Om aftenen så vi springvand og spiste god mad alle 4. Så hyggeligt.

image

Vi sluttede 6 hyggelige og oplevelsesrige dage af med en flaske bobler – der var mange gode ting at skåle på.. Formel 1 oplevelsen, det kommende bryllup, brudekjoleprøvningen og tiden sammen.

image

 Onsdag blev brugt på at sove og se serie – med en ekstra social kat liggende i armen.. Man kunne godt mærke, at vi havde været væk fra torsdag til mandag. Så hyggeligt.

image

Vi har fået juletræ – nok er det af plastik, og måske ikke verdens allerkønneste, men jeg er vild med det!

image

Katten er stadig meget kontaktsøgende på de mest uimodståelige søde måder!

image

Mine dejlige forældre havde en hel kasse snebolde med til os. Det er mit absolut yndlingsjuleslik (foruden vores hjemmelavede marcipan) og det kan ikke blive jul uden, så er så glad for, at de havde dem med til os!

image

Jeg var ude med min søde veninde Vicki, og vi oplevede det vildeste fyrværkeri i forbindelse med Nationaldagen hernede – det var virkelig smukt! Og det var en god aften.

Det var det for denne gang, og det er blevet til mange gode stunder – på trods af, at der også var meget stress. Heldigvis. For det er da rarest, når det er sådan.

Hav en fortsat god søndag derude!

Kram