Det går simpelthen ikke alt for godt med at holde fuld damp på bloggen lige nu – først var det stress og travlhed, der gav manglende tid, og i den sidste uge har jeg simpelthen bare været ramt. Hoste, forkølelse, feber og en voldsom træthed har hærget min krop og hevet enhver energi ud af mig. Det blev til arbejde. Julefrokost med arbejde torsdag. Dinnerdate med Lars fredag og ellers har den stået på hoste og søvn. Desværre! Og jeg er stadig ikke helt ovenpå endnu. Dog har jeg det væsentligt bedre. Heldigvis. For fredag flyver vi på juleferie, og jeg nægter at være syg på min ferie. Basta!

Selvom der har været sygdom i min krop, så har jeg stadig haft nogle gode stunder i løbet af den sidste uge og det er disse glimt fra hverdagen, jeg nu vil sætte fokus på. Det er altid rart at opleve, at selvom man har følt. at hoste og træthed (well, og travlhed) har fyldt det hele, så har der været en masse små glimt af godhed, finhed og rarhed også. Det er vigtigt, tror jeg, at huske på de gode ting. Ikke at lade de dumme ting tage fokus. Og når man sidder og forbereder sådan et indlæg her, så husker man virkelig alle de gode ting, ugen bød på!

image
image

Tirsdag på vej til jobbet sad jeg i metroen og stirrede tomt ud i ingenting, da jeg pludselig opdagede dette helt fantastiske syn. Massevis af farvestrålende luftballoner lyste morgenhimlen op og lignede næsten noget, der var taget ud af et eventyr. Det var så fint!

image

Vi juler på kontoret – med kalenderlys og chokoladejulemænd. De danske traditioner håndhæves af ejerne (der er danske) og det er noget så hyggeligt! Her er nemlig plads til både den ene og den anden slags religion og tradition her.

image

Den allersødeste kitkat i verden sovende på den allersødeste måde <3

image

Julen nærmer sig, og der bliver pyntet op til den store guldmedalje i Dubai – her er det i Mall of the Emirates.

image

Her er det Wafi Mall – som er gået all in! Sådan virkelig ALL IN…

image

Der er også butikker, der gør i lidt alternativ juleudsmykning. På en eller anden måde er det ret fint. synes jeg.

image

Med sygdom i kroppen og alt for meget at se til på jobbet til at ligge syg, så forkælede jeg mig selv med en frisk juice af appelsin, æble, citron og ingefær, da jeg onsdag var ude at shoppe til de julekurve, jeg skulle lave på jobbet, Det gjorde godt.

image

image

Julekurvene til vores kunder – jeg synes faktisk selv, at de blev ret fine.

image

Torsdag aften var jeg til julefrokost med mit arbejde – og det var så hyggeligt og sjovt! God mad, champagne og sjove lege. Det var et hit. Det er min arbejdsfamilie, og jeg er vild med hver og en af dem!

image

Fredag morgen vågnede vi begge sent, for mens jeg var til julefrokost, var Lars ude at drikke øl med hans kolleger, og derfor blev vi enige om, at vi havde brug for at bestille morgenmad hjem.. Så det gjorde vi – fra cafeen i bunden af bygningen. Jeg fik Egg Royale – pocherede æg med laks på toast med lidt salat til og så en friskpresset appelsinjuice. Det gjorde så godt. Bagefter sov vi lige lidt mere.

image

Fredag inviterede Lars mig ud at spise som en lille adventsgave/plaster på såret over, at han har lavet eksamensopgave den sidste tid, og det var simpelthen så hyggeligt. Vi prøvede et nyt sted. Bushman’s Grill, en australsk restaurant, der ligger på Anantara Resort på palmen, og nej hvor var det lækkert! Vi fik først en tallerken med hummer, laks, emu, kænguro og peberfrugt med gedeost, og det hele var helt fantastisk og super spændende. Til hovedret bestilte vi langtidsstegte oksekæber, fritter og bearnaise, og igen MUMS! Det var så mørt, så lækkert, så perfekt. Og så var det store portioner. Så selvom vi virkelig gerne ville, så kunne vi ganske enkelt ikke få plads til en dessert.

image

Når det hele matcher ;) Grå kjole, grå negle og funklende, smuk ring <3