WOW. Så forsvandt endnu en uge. I arbejde. Hovedsageligt. For selvom vores golf event er ovre, så venter vores store F1 weekend event jo lige rundt om hjørnet, og der er rigeligt at se til. Så weekenden har stået på afslapning og lidt kærestehygge. Det har været dejligt.

Selvom der ikke er sket så meget i denne uge – udover arbejde – så har jeg alligevel fået samlet lidt fine, små glimt fra hverdagen sammen til jer. Det er faktisk ret hyggeligt at konstatere, at selv på en arbejdsramt uge, hvor jeg også har været nødsaget til at arbejde lidt i dag (lørdag), så har der alligevel været en del gode stunder. Måske er det netop det, der gør, at jeg bliver ved med at lave disse indlæg. Man opdager nemlig virkelig alle de små gode ting i hverdagen – og man sætter pris på dem.

image

Jeg elsker, når Ruby har brug for nærhed efter en lang dag alene. Og vi skal helst putte helt tæt. Der findes ikke noget hyggeligere end en spindende kat.

image

Det blev endelig vejr til at få de fine, nye Nike sneakers på… Elsker dem!

image

Julen er på vej – også i Dubai.

image

Torsdagsdate med manden <3

image

Rar start på lørdagen – med de bedste chokoladecrossainter…

image

Efterfulgt af afslapning og en god bog ved poolen. Dejligt.

image

Eftermiddagen har til gengæld budt på et par timers arbejde – og nu lidt blogging. Og så er det snart slut på denne weekend. En virkelig travl uge venter. MEN det bliver også en virkelig dejlig uge, for onsdag nat ankommer mine forældre – og i weekenden venter F1, hvor jeg godt nok skal arbejde, men det bliver med mine forældre og Lars omkring mig, da vi alle 4 skal opleve F1 sammen. Og jeg glæder mig.

Rigtig god weekend til jer derude – jeg håber I har tid til at nyde den på lige den måde, I gerne vil!

Kram