Endnu en uge er gået. En god uge. Godt nok er der ret travlt på jobbet – men jeg ved, at det forbliver sådan den næste måneds tid, så det prøver jeg bare at lade være med at tænke alt for meget på. Og så længe, man er glad for det, man laver, så er det jo ikke helt galt. Til gengæld har vi haft en dejlig og afslappende weekend, og det har virkelig været godt.

I nat ankommer Lars’ forældre og de bliver en uges tid. Det bliver hyggeligt. Men som sagt, rammer det sammen  med travlhed på jobbet, så det har været rart med en weekend fyldt med intet andet end hygge.

Og så til denne uges glimt fra hverdagen.

image

Mandag på vej hjem fra arbejde bød på de vildeste pink skyer. Flot. Skræmmende. Fascinerende.

image

Tirsdag aften er jeg altid alene, da Lars spiller fodbold, og det udnytter jeg ofte til at skype med mine forældre og veninder – og denne tirsdag havde jeg så fornøjelsen af en ekstraodinær træt og puttesyg kitkat – det var så hyggeligt!

image

Torsdag aften stod den på hygge med hjemmelavet lasagne og rødvin. Skønt.

image

Nyt fint cover til ny fin mobil :) Ja, det er Dubai.

image

Hyggelig fredagsmorgenmadsdate på Paul’s med manden min <3

Processed with VSCOcam with c1 preset

Aftenhygge på altanen – hele familien… Hahah ;)

image

Og så er der blevet kigget på vielsesringe – og vi blev lidt klogere på, hvad vi gerne vil have!