Så gik der endnu en uge. Jeg synes simpelthen tiden forsvinder lige nu. Uden at jeg helt forstår, hvor den forsvinder hen. Der er ret travlt på arbejdet lige nu, og det er som om, at det suger meget energi og tid ud af mig. Alligevel er der også til til hyggelige stunder. Heldigvis kan man sige. For selvom jeg er rigtig glad for mit arbejde – og det er jeg virkelig – så arbejder jeg altså stadig for at leve, og lever ikke for at arbejde.

Men som sagt, så er der også tid til andet end arbejde, så i mandags var Lars og jeg med vores ven Mikkel ude på en golf driving range for at prøve at slå til en bold eller to. Det var faktisk overraskende sjovt. Og jeg kunne godt finde på det igen – af ren stædighed! For nu vil jeg gerne kunne slå en bold ordentligt ud… Men om golf som sådan er noget for mig, det er jeg nu ret usikker på.

I denne uges glimt fra hverdagen finder du foruden et glimt fra golfbanen også flere madstunder (as always), kitkatten i al hendes cuteness og også lidt nyindkøbt tøj.

image

Mandag aften blev brugt på Emirates Golf Club’s driving range – og det lykkedes mig da faktisk at få slået nogenlunde pænt til boldene (næsten) hver gang. Jeg var overrasket over, hvor sjovt jeg fandt det!

image

Der er ikke noget bedre end sushi, når jeg er alene hjemme, hvilket jeg var både tirsdag og onsdag aften i denne uge.

image

Men det gør altså knap så meget at være alene hjemme, når man har sådan en omgang cuteness ved sin side!

DSC_0050

Nye, fine, bløde striber fra Gant. Købt under midseason sale, så der var ikke mindre end 70% rabat på denne dejlige trøje, som jeg kommer til at elske – den er klassisk og så er den så rar at have på.

image

Fredag havde Lars og jeg datenight herhjemme – med lækre wagyu bøffer skåret ud næsten som venøbøffer, bearnaise og kartofler… Og selvfølgelig rødvin. Det var godt!