Åh så gik endnu en uge, og endnu en weekend for mit vedkommende. Og det har været endnu en ganske god uge – omend den var præget af et par dage med hovedpine, som jeg virkelig havde svært ved at komme af med. Men ellers er det gået fint – både på job og hjemme. Vi har fået trænet, jeg har fået lavet god mad til os hver dag, torsdag aften havde vi den hyggeligste minifejring af vores 4-årsdag som kærester (det er egentligt mandag, men der er Lars stadig i DK), fredag havde jeg den hyggeligste dag med en veninde, og i dag har jeg fået slappet godt af og lavet lidt herhjemme. Så alt i alt en virkelig rar weekend.

Nu venter endnu en uge – og 3 dage mere hvor jeg er alene hjemme, men det skal nu nok gå hurtigt. Skal jo arbejde og træne, og så har jeg en skype-date med en veninde i morgen aften :) Og det er som om, at siden vi har fået Ruby (vores kat), så er det knap så ensomt at være alene hjemme, samtidig sker det efterhånden sjældent, at Lars skal rejse med arbejdet, og det gør det også nemmere, når det endelig sker, da jeg ikke er alene hele tiden længere.

Nå, men tilbage til ugen der gik og dennes små glimt fra hverdagen.

image

Sådan her har mange af vores aftener set ud på det sidste – os ved hver vores bærbare. Han læser til eksamen, jeg blogger. Det er et eller andet sted ganske hyggeligt.

image

I søndags var jeg også alene hjemme om aftenen, da Lars var ude at se fodbold med drengene, så jeg forkælede mig selv med denne lækre, hjemmelavede laksetartar! Det var virkelig godt. Første men bestemt ikke sidste gang, jeg har lavet det.

image

Som jeg fortalte om tidligere i denne uge, så overvejer Lars og jeg meget at tage en uge til Sydindien til september – nærmere betegnet Kerala og deres berømte backwaters – så nu har vi købt en rejseguide, så vi kan læse mere om stedet.

image

I tirsdags lavede jeg denne lækre deluxe kyllingesalat til os til aftensmad – den er fyldt med gode ting som hindbær, avocado, tomat, mandler og æble. Den er et hit – også hos manden!

image

Vores lille uldtot savner hendes “bedsteforældre”. Hun forelskede sig virkelig i mine forældre, da de besøgte os tidligere på foråret – især i min far – og selv nu, flere måneder senere, bliver hun helt vild, når hun hører hans stemme og kalder efter ham (og min mor for den sags skyld), nusser ipad’en og ligger op ad den, som om hun så er lidt tættere på dem. Det rører mig tosset meget. Synes det er så kært. Og jeg forstår hende godt, for jeg savner dem også. Men har også ondt af hende, for jeg kan ikke rigtigt forklare hende, hvor de er, eller at hun nok skal se dem igen.

image

Den smukkeste buket roser, som Lars overraskede mig med i torsdags. En smuk og overraskende gestus, som virkelig gjorde mig glad og gav mig sommerfugle i maven. Det er rart, at han stadig giver mig sommerfugle i maven efter fire år sammen.

image

Fredag var jeg sammen med min søde veninde, Vicki, hvor vi fik shoppet en masse, snakket en masse og spist god frokost på Le Pain Quotidien.

image

Vi fik også et (kæmpe!) stykke, virkelig lækker, chokoladekage senere på dagen, da vi trængte til lidt energi ovenpå flere timers shopping. Mums det var godt. Men alt for stort.

image

Og her er hun så – den søde Vicki :)

image

Tapas, jordbær, et glas koldt hvidvin og en god tøsefilm – så er det slet ikke så dumt at være alene hjemme!

Det var vist det for denne uge – der har faktisk været ganske mange gode stunder, der er blevet foreviget i et lille glimt denne uge, opdagede jeg, da jeg sad og overførte fra min mobil… Det er ikke dumt! Hav en dejlig aften derude.