Glimt fra hverdagen

Tiden flyver. Jeg har blot blinket en enkelt gang, og nu er endnu en uge forsvundet. En fin uge. Med plads til både træning, blog, pligter og ret meget hygge. Det på trods af træthed efter sidste uges besøg. Så jeg kan ikke klage. Jeg kunne bare så godt tænke mig, at tiden gik lidt langsommere, så det var nemmere at følge med – og måske nå lidt mere af alt det, man gerne vil, men som man ikke når, fordi man lige blinker en enkelt gang.

Men nok om det. Som sagt, så har det været en god uge og jeg kunne ikke lade være med at sidde og smile for mig selv, da jeg sad og kiggede ugens billeder igennem på mobilen. Selv på en almindelig uge, så er der ret mange små, gode øjeblikke, som jeg kun kan være taknemmelig for, og det er jeg. For det er alle disse små lykkeglimt, der gør det hele mindre gråt, og jeg tror, at det er en rigtig god øvelse netop at huske på de gode ting i hverdagen. Det har jeg i hvert fald lært hjemmefra, og jeg synes, at det virker – rigtig godt endda!

Og lad os så kigge på ugens udvalgte glimt fra hverdagen;

image

Fra sidste lørdag aften, hvor vi var ude at spise det sidste måltid i denne omgang med min dejlige veninde – Lækker pasta og skøn iste på Cafe Bateel…  Det var hyggeligt!

image

Søndag kom jeg hjem til en virkelig kontaktsøgende og kælen kitkat, der havde været alene hjemme en hel dag efter at have haft ekstra selskab i en uge. Det havde været hårdt – åbenbart!

image

Fantastisk solopgang mandag morgen. Farverne var så smukke. Det krævede et billede – eller fem ;)

image

Og så var det ugen, hvor mine helt fantastiske brudesko ankom, og de passer bare perfekt. De er så smukke, synes jeg. Jeg har fået dem speciallavet med kittenheels, så jeg nemmere kan holde til at have dem på hele dagen og natten og selvom det måske er en smule mindre elegant end en hel høj hæl, så er jeg ovenud vild med resultatet! Nu mangler jeg bare lige den vigtige detalje, der hedder brudekjolen… Men det her, det var nok højdepunktet denne uge! For der er altså noget særligt ved at modtage sine brudesko, skal jeg sige jer.

image

Vores hjem – Princess Tower – set fra Marinaen med den fineste lyseblå baggrund (det højeste tårn i klyngen)…

image

Voldsom lækker torsdagsfrokost på arbejdet :)

image

Vi brugte endnu en dejlig fredag morgen på en cykelbane i ørkenen. Det er hyggeligt, hårdt og ømt!

image

De fineste små desserter <3 I plastik der ikke kunne tåle kogende vand, har jeg konstateret.

image

Lækker frokostdate i dag inden vi skulle ind og kigge på, samt bestille vores vielsesringe (der skal nok komme lidt mere info omkring det med ringene snart – men nu har vi valgt!)

1 Comment

  1. det var så hyggeligt ❤️ Tiden flyver bare for hurtig!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑