Glimt fra de sidste 3 uger

Godlørdag derude,

I skrivende stund sidder jeg i sofaen med min kommende mand ved min side. Han ser fodbold, selvom han egentligt burde læse til eksamen, da hans hold først spiller om en lille time og katten snorkbobler ovre på en af vores spisestole.. Det er ret hyggeligt, det hele. Også selvom vores weekend er næsten ovre. Øv! Det har ellers været en dejlig en af slagsen. Igen. Men den måtte godt være lidt længere. Dog gør det lidt mindre denne gang, at den nye uge venter, for det betyder besøg af min “søs” – hun er i dette øjeblik på vej ombord på flyet, og jeg glæder mig vanvittigt meget til at have hende på besøg i en uge. En HEL uge med TØSEHYGGE! YAY.

Men det er egentligt slet ikke det, det her indlæg skal handle om. Slet ikke. Det skal i stedet handle om de sidste 3 uger, for jeg har nemlig ikke fået gang i mit sædvanlige lørdagsindlæg, “glimt fra hverdagen”, her i det nye år. Jeg kan dog så godt lide de indlæg, for det er så hyggeligt med en lille gennemgang af alle de dejlige stunder en given uge nu har budt på – i hvert fald for mig. Jeg håber så bare, at I har det på samme måde!? Nu genindfører jeg i hvert fald mine glimt, og jeg starter med et tilbageblik på de sidste 3 uger… Er I klar? Her kommer de…

image

Smuk solopgang på vej til arbejde

image

Katten bød på et helt særligt – lidt tosset – udtryk en aften.. Aldrig set før eller siden!

image

Vi bød den første weekend efter juleferien velkommen med øl på terrassen – det var tiltrængt!

image

Samme weekend var vi inde at se Broadway musicalen “Beauty and the Beast” og det var helt fantastisk!

image

Vi har været på off-road ørkentur med dejlige venner i deres bil – det var så hyggeligt og sjovt!

image

Verdens allerbedste Vicki og jeg derude i ørkenen.

image

Kamelvandring

image

Lars og jeg… All by ourselves in the desert

image

Den smukke røde ørken – fantastisk, barsk og uberørt… Jeg er så fascineret af det!

image

SMUKT…

image

Weekenden efter spiste jeg mig alt for mæt i lækker sushi, så tøsefilm og slappede af med katten på maven, imens Lars var til forsinket julefrokost med firmaet. Jeg nød det.

image

Der puttes. Helst under tæppet eller dynen. Det er vinterkoldt i lejligheden (der ikke kan opvarmes)!

image

Princess Tower -nu klædt i rødt <3 Vores hjem de sidste 3 år <3

image

På kontoret fejrede vi alt og intet med den fineste snemandsislagkage… Han var cool! Og virkelig velsmagende.

image

Denne weekend startede vi med 30 km cykling på en bane ude i ørkenen. Min første gang på en racercykel. Det var sjovt. Vi regner med at gøre det igen. Også selvom bagdelen er ØM.

image

Om aftenen gik vi amok i vanvittig lækker indisk mad! MUMS.

2 Comments

  1. Skønne billeder og en masse gode oplevelser, dejligt at følge med. Kæmpe krammer fra mor

    • jewelryandlife

      26/01/2016 at 12:07

      Tak skal du have, min dejlige mor <3 og der er mange dejlige oplevelser! Jeg er heldig…

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 jewelry and life

Theme by Anders NorenUp ↑