Efter de sidste par dages mindre glade indlæg, har jeg i dag taget mig lidt sammen, så det hele ikke bliver alt for trist. Derfor serverer jeg i dag en omgang fredagsbrunch-snak… Bon Appetit!

Da min kusine var på besøg i forrige uge, tog vi til fredagsbrunch på Imperium. En super fin restaurant, der ligger på det lækre hotel Jumeirah Zabeel Saray ude på Palmen. Vi havde aftalt med min kusine, at vi skulle til fredagsbrunch, og at det gerne måtte være et lækkert sted med god mad, som også var lidt roligt, da det mest er hendes stil, men hvor det skulle være, var en overraskelse indtil vi ankom.

Jeg valgte Imperium, fordi Lars og jeg tidligere havde været der til deres Saturday Jazz Brunch, som var helt fantastisk, og det mente vi begge, at det måtte deres fredagsbrunch nok også være. Og så er selve restauranten overvældende og helt enestående i dens indretning og maden og deres drinks/vine rigtig lækker.

Og vi blev ikke skuffede – ingen af os! Stedet var ligeså flot som vi huskede det, og maden om muligt endnu bedre. Så min kusine var glad. Rigtig glad. Og det var vi andre også.

Fredagsbrunch her i Dubai er ikke helt det samme, som en brunch i Danmark. Hernede starter en brunch omkring kl. 13 og så er det ikke decideret morgenmad/frokost, der serveres, men i stedet et overflødighedshorn af lækre retter tilsat vin, øl og drinks (man kan dog også vælge en alkoholfri version). Og ikke nok med at al maden er fantastisk lækker, så er den også stillet op og serveret på en virkelig imponerende og meget appetittelig måde – man har bare lyst til at gå ombord og prøve alt! Og det mener jeg.

På denne fredag gik jeg især amok i deres utroligt lækre seafood – ja, de havde sågar lige gang i en BBQ udenfor, hvor man kunne hente hummer og kæmperejer direkte fra grillen (MUMS!!!). Og så holdt jeg mig heller ikke tilbage, da det kom til dessert… Men hey, man må godt en gang imellem, ikke? ;)

Vi hyggede os i den grad, så da vi blev “smidt” ud kl 17 – en time efter brunchen lukkede, gik vi videre til baren ved siden af, så vi lige kunne få en enkelt mere… Og 3 timer senere tog vi så hjem :)

Det var en god dag! Og en stor (mad)oplevelse!

IMG_6650

Her kan du se den store, smukke og meget overvældende sal med kæmpe lysekroner, som restauranten er placeret i – ja for at være ærlig, så minder det mig om en kongelig riddersal. Og det passer meget godt. For det var virkelig en konge (dronning) værdig.

IMG_6654

Vi sad i en mindre sal, der hænger sammen med den store, og det var faktisk rigtig fint, da der var lidt mere intimt der – og det gjorde ikke noget, nu vi havde vores egen lille fest. Og lysekronerne var også super fine der.

IMG_6655

IMG_6658

IMG_6659

IMG_6660

IMG_6664

IMG_6665

IMG_6666

IMG_6667

IMG_6672

IMG_6680

IMG_6681

IMG_6685

IMG_6689

IMG_6692

IMG_6697

IMG_6703

IMG_6704

IMG_6705